25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona vrea să facă tiki-taka transferând români

Barcelona vrea să facă tiki-taka transferând români

Fundaşul Radu Ştefan (foto) a anunţat în vară că vrea să îşi încheie cariera la Lazio, iar romanii i-au şi prelungit contractul până în 2014. Evoluţiile bune din ultimul timp ale internaţionalului român i-ar putea schimba însă planurile, fostul dinamovist fiind curtat de coloşii fotbalului din Europa, și anume Real Madrid, FC Barcelona şi Paris Saint Germain. Mediaset a anunţat ieri că Barca a început deja negocierile pentru Radu Ştefan şi sunt gata să arunce 20 de milioane de euro pentru a bate palma cu italienii. Sursa citată mai notează că internaţionalul român de 24 de ani a fost în atenţia Barcelonei încă din vara lui 2010, dar fundaşul a preferat să îşi prelungească înţelegerea cu actuala sa echipă.
Radu Ştefan, care a fost cumpărat de Lazio de la Dinamo pentru cinci milioane de euro, nu este singurul jucător român aflat în atenţia Barcelonei, ex-dinamovistul Gabi Torje fiind şi el pe lista lui Pep Guardiola. Site-ul nuevofutbol.com a anunţat interesul catalanilor pentru mijlocaşul lui Udinese, devenit om de bază la doar o lună după transferul său în Serie A. Adus ca înlocuitor pentru Alexis Sanchez, ajuns la Barca, „Piticu“ ar putea deveni coleg cu chilianul chiar de la iarnă, catalanii
interesându-se deja de preţul său. Gabriel Torje (21 de ani) a jucat în toate meciurile lui Udinese din acest sezon, fiind folosit de antrenorul Francesco Guidolin în spatele golgheterului Di Natale, iar presa din Italia l-a lăudat: „Nu degeaba i se spune noul Messi în România, e cu adevărat un jucător dezechilibrant“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII