10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInter a fost umilită de o nou-promovată, Gasperini - demis

Inter a fost umilită de o nou-promovată, Gasperini – demis

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa Novara, nou-promovată în Serie A, în primul meci al etapei a patra a campionatului Italiei. Nerazzurrii au fost „pedepsiţi“ la primul gol chiar de un jucător crescut de ei, Meggiorini, în minutul ‘38, Rigoni a majorat diferenţa în minutul 86, din penalti, şi a marcat din nou în minutul 90+1, replica oaspeţilor venind de la Cambiasso (‘89).
Din minutul 85, Inter a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Rannochia. La Inter, fundaşul român Cristian Chivu a fost integralist, dar jocul său nu a fost prea reuşit, fiind avertizat şi cu un cartonaş galben, în minutul 28.
Contestat vehement de suporteri, antrenorul echipei Inter Milano, Gian Piero Gasperini, a pierdut ieri şi sprijinul conducerii după o analiză făcută de dimineaţă. „FC Internazionale anunţă că, în această dimineaţă, antrenamentul echipei a fost condus de Daniele Bernazzani şi de Giuseppe Baresi (antrenor secund). Clubul îi mulţumeşte lui Gian Piero Gasperini pentru munca depusă la club şi îşi exprimă regretul că raportul profesional s-a încheiat“, se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al clubului italian. Gasperini a sosit la Inter în iunie, în locul brazilianului Leonardo, care a devenit director sportiv la PSG. Sub comanda sa, Inter a înregistrat patru înfrângeri şi un rezultat de egalitate în cinci meciuri oficiale. El este al treilea antrenor demis în acest sezon în Italia, după Roberto Donadoni (Cagliari) şi Stefano Pioli (Palermo). Presa italiană a notat că pe lista preşedintelui nerazzurrilor, Massimo Moratti, se regăsesc numele a cinci tehnicieni, fiind vorba despre Claudio Ranieri (ex-AS Roma), Delio Rossi (ex-Palermo), Luis Figo, Walter Zenga sau Quique Sanchez Flores.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS