5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu ameninţă cu demisia

Dan Petrescu ameninţă cu demisia

Deranjat de atitudinea din ultima perioadă a şefilor, Dan Petrescu a anunţat că se gândeşte să plece de la Kuban Krasnodar, informează Evenimentul Zilei. „Mie îmi place să am stabilitate şi mână liberă la echipă, aşa că, până de curând, nu m-am gândit la plecare. Am făcut un proiect pe termen lung şi doream să-l duc până la capăt. Cele trei înfrângeri consecutive pe care le-am înregistrat până la meciul de la Kazan, cu Rubin (câştigat cu 2-0 – n.r.) m-au făcut însă să mă gândesc serios la ce este mai bine pentru cariera mea. În Rusia, campionatul s-a întrerupt aproape o lună, aşa că am timp să analizez în detaliu ceea ce voi face. Mă voi întâlni apoi cu patronul meu şi îi voi comunica decizia pe care o voi lua. Nu vreau să mă laud, dar am primit mai multe propuneri, mai ales în perioada în care Kuban obţinea rezultate bune. Am oferte, dar nu pot să spun de unde“, a spus Dan Petrescu.
Conform presei arabe, Dan Petrescu nu s-a înţeles, de curând, la preţ cu Al Ahli, care îi oferea cinci milioane de euro pentru doi ani de contract, antrenorul român cerând un milion în plus pentru a merge în Arabia Saudită. Tehnicianul de 43 de ani mai este dorit de Lokomotiv Moscova, Anji Makhachkala şi Terek Groznîi.

Încântat de patronii din Rusia

Unul din motivele pentru care „Bursucul“ este pe picior de plecare are legătură cu implicarea în transferuri, ruşii cooptând jucători fără să-l consulte şi, în plus, nici nu vor să plătească pentru transferul definitiv al mijlocaşului Dacian Varga. Cu toate acestea, Dan Petrescu a spus că patronii din Rusia nu se compară cu cei din Liga 1 din punct de vedere al stabilităţii. „Depinde de la caz la caz. Aici parcă este, totuşi, mai multă linişte decât la noi. De exemplu, antrenorul de la Rubin Kazan (Kurban Berdyev – n.r.) este de zece ani la echipă, iar în acest timp a câştigat două titluri, dar a avut şi perioade slabe. Indiferent de situaţie, a fost lăsat să-şi facă treaba. Un alt aspect pozitiv este acela că, în Rusia, n-am văzut ca patronii să se certe între ei pe la emisiuni televizate. De altfel, finanţatorii nu prea se bagă la echipe sau, cel puţin, nu o fac în mod direct. Eu, unul, nici nu mai ştiu de când nu am mai vorbit cu patronul de la Kuban Krasnodar“, a explicat Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS