13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMădălin Ciucă revine pe 4 iulie

Mădălin Ciucă revine pe 4 iulie

Fundaşul Ştiinţei se recuperează la Craiova, iar pe 4 iulie, la reunirea lotului, îşi va relua pregătirile în mod normal

Calvarul lui Mădălin Ciucă se apropie de final. Operat pe 23 martie, la Roma, de ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul stâng, fotbalistul nu a avut parte de vacanţă, mergând de două ori pe zi la cantonamentul Ştiinţei din Lunca Jiului pentru recuperare. Dimineaţa are program de forţă, iar seara merge pe teren la alergare şi exerciţii cu mingea. Are voie să lovească balonul şi chiar i s-a recomandat să se bage la miuţe cu colegii. Cum echipa este în vacanţă, jocul cu mingea se rezumă de multe ori la o partidă de fotbal-tenis cu adversari de ocazie. Pe 23 iunie, exact la trei luni de la intervenţia medicală efectuată de celebrul medic ortoped Paolo Mariani, va merge din nou la Roma, la Clinica „Villa Stuart“, pentru un nou consult. Ciucă va fi testat o zi, după care se vor trage concluziile. Apropiaţi ai jucătorului susţin că, după cum se prezintă acesta în prezent, există toate şansele ca pe 4 iulie, la reunirea lotului, el să se alinieze la pregătiri alături de ceilalţi juveţi. „Genunchiul operat are stabilitate, nu mai sunt dureri, iar Mădălin are siguranţă în mişcare. Singurele probleme sunt legate de masa musculară şi tonus, care trebuie recuperate în perioada următoare“, au dezvăluit surse din anturajul jucătorului.

Săceanu, aşteptat
să semneze

Venirea lui Robert Săceanu la Universitatea Craiova este o chestiune de timp, jucătorul dezvăluind ieri că s-a înţeles cu oficialii Ştiinţei pentru a semna un contract. Săceanu a fost legitimat ultima dată la Gloria Bistriţa, iar înţelegerea cu ardelenii a expirat în această vară, motiv pentru care în ultimele şase luni nu a prea jucat în meciurile oficiale. „Am discutat cu cei de la Craiova şi a rămas că la începutul acestei săptămâni vom semna contractul. Este posibil ca acest lucru să se întâmple chiar astăzi (aseară – n.r.) sau mâine (azi – n.r.). Mă bucur că voi juca din nou pentru Universitatea“, a spus „Săce“. Acesta a mai evoluat la Universitatea Craiova în perioada 2005-2008, având 77 de meciuri în tricoul alb-albastru, marcând şi opt goluri pentru echipa din Bănie. Similară este situaţia lui Ionuţ Stancu, fostul rapidist anunţând că pentru Ştiinţa ar evolua şi în Liga a II-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII