5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură, precaut cu Alba

Papură, precaut cu Alba

Liga a II-a
Unirea Alba Iulia – Alro Slatina
Stadion
„Cetate“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile
Unirea:
Pascal – Bâlu, Potopea, G. Ivan, Giurgiu – Spătaru, Pleniceanu, Stan, Boboc – N. Stanciu – M. Oprea. Antrenor: Gabi Stan.
Alro: Tătaru – Pasăre, Vişa, Răducu, Ghindeanu – Sg. Popescu, Murgan, Precup, Ed. Stoica – Anghelina, Ene. Antrenor: Corneliu Papură.
Vor arbitra: M. Drăgănescu – O. Şovre, D. Vlad.

Antrenorul formaţiei Alro Slatina, Corneliu Papură, a afirmat că şi-a propus să câştige meciul de debut, de la Alba Iulia, dar este convins că nu va „aduna“ punctele cu uşurinţă, deoarece Unirea, deşi este noua „lanternă roşie“, s-a întărit serios în această iarnă.
„Cred că o să avem un început de retur mai bun decât turul. Sper să recuperăm din punctele pierdute în prima parte a campionatului la Alba Iulia. Ne va fi foarte greu să câştigăm acolo, pentru că întâlnim o echipă la retrogradare, care îşi joacă în fiecare meci ultima şansă. Sper să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat pe măsură. Avem 27 de jucători, iar cei care sunt convocaţi pentru meciul ăsta trebuie să dea totul să reuşim victoria. Bârsan şi Kalai nu sunt în lotul pentru prima etapă din motive medicale“, a declarat Papură, în cadrul unei conferinţe de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS