10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, în efectiv aproape complet

Pandurii, în efectiv aproape complet

Pandurii şi-a recuperat aproape toţi răniţii, însă nu toţi sunt la dispoziţia antrenorului Petre Grigoraş. Pedro Mingote şi Claudiu Voiculeţ abia şi-au dat ghipsurile jos şi acum trebuie să recupereze timpul pierdut antrenându-se separat sub comanda preparatorului fizic Gheorghe Avram. De la sosirea în Antalya, Mingote şi Voiculeţ s-au antrenat până ieri doar la sală. Şi tânărul Albert Voinea s-a antrenat separat alături de Vranjes, ambii revenind pe teren după problemele medicale suferite. În schimb, Bogdan Apostu, menajat două zile din cauza unei entorse suferite în primul amical, a intrat în programul de pregătire al echipei. „Au fost mici probleme medicale, dar acum băieţii şi-au revenit şi s-au întors pe teren“, a declarat managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu.
Oficialii pandurilor sunt convinşi că noua achiziţie, Valentin Lemnaru, se va integra perfect în jocul pandurilor. Şi atacantul care a marcat două goluri în turul campionatului pentru „şepcile roşii“ este convins că va reuşi la Târgu Jiu. „Îmi doream să pot continua cu «U» Cluj, dar domnul Badea are alte opţiuni şi a trebuit să plec. Mă bucur că am venit la o echipă unde m-a dorit antrenorul, important este să joc şi să ajut echipa ca să scăpăm de retrogradare. Asta, până la vară, apoi vedem ce va fi. Nu cunosc pe nimeni, dar, din câte văd, echipa e unită. Mă adaptez uşor, nu este nici o problemă. Am plecat de acasă la 14 ani şi am fost în mai multe oraşe. La început e mai greu, dar o să mă obişnuiesc. Sper să marchez multe goluri la Pandurii“, a declarat Lemnaru.

Stupic, out

Bosko Stupic, atacantul bosniac ce s-a aflat în probe la Pandurii Târgu Jiu, a părăsit cantonamentul grupării gorjene. „Stupic, după o discuţie pe care a avut-o antrenorul după meci cu el, s-a retras şi a şi plecat. Este un jucător care nu se încadrează în stilul de joc pe care vrea să-l abordeze Petre Grigoraş. E, aşa cum spune antrenorul, un atacant-pivot, iar noi jucăm în ultimul timp la construcţie şi cu mult mai multă viteză“, a explicat managerul general al pandurilor, Viorel Temelescu, pentru site-ul oficial al clubului. Cum brazilianul Conrado Oliveira nu intră în planurile lui Grigoraş, pandurii vor mai testa, dacă vor avea ocazia, şi alţi atacanţi în Antalya. „Nu ştim sigur dacă mai vine cineva, dar în Antalya sunt mulţi jucători liberi de contract şi impresarii sunt şi ei prezenţi peste tot. Este posibil ca în următoarea perioadă să mai vedem un atacant sau doi şi, dacă se vor încadra în ceea ce vrea antrenorul, atunci putem discuta să rămână. Dacă nu vom rămâne doar cu Lemnaru“, a mai spus Temelescu.

Ultimul test
pentru tineri

Pandurii Târgu Jiu susţine astăzi, de la ora 15.00, cel de-al treilea joc de verificare al stagiului din Antalya în compania grupării coreene Gyeongnam, locul 6 în prima ligă a Coreei de Sud, jocul fiind transmis în direct de postul Digi Sport. Gorjenii continuă experimentele şi vor da încă o şansă, ultima, tinerilor din lot. „Suntem în perioada de încercări. Am început jocul cu FK Baku cu o serie de tineri pentru că am dorit să vedem ce pot tinerii din lot, dar şi jucătorii aduşi în probe. La următorul joc voi mai încerca jucătorii tineri, după care mă voi axa doar pe jucătorii de bază“, a spus Petre Grigoraş.
Gabriel Matei şi Ciprian Brata au fost convocaţi de selecţionerul Emil Săndoi la o acţiune a lotului naţional de tineret al României ce va avea loc pe 7 februarie la Izmir (Turcia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU