10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii promit reabilitarea

Tricolorii promit reabilitarea

Naţionala de handbal masculin a României a debutat cu o înfrângere în Grupa C a Campionatului Mondial din Suedia, fiind depăşită de Croaţia (vicecampioană mondială), scor 21-27 (13-11), dar elevii lui Vasile Stângă nu au dezarmat, promiţând meciuri mai bune.  „Mulţumim pentru mesajele încurajatoare, oamenii trebuie să creadă în şansa noastră de a ne îndeplini obiectivul. Naţionala României trebuie să facă un pas înainte, să fie din nou în lumina reflectoarelor“, a spus Gabriel Florea, golgheterul Ligii Naţionale.
România urma să joace ieri seară un alt meci extrem de dificil, contra Danemarcei (vicecampioana Europei), dar staff-ul tricolor este de părere că România se poate califica în grupele principale. „Pentru a intra în grupa principală trebuie să batem Algeria şi Australia“, a punctat preşedintele FRH, Cristian Gaţu.
Naţionala ţării noastre va juca astăzi, la Lund, de la ora 19.00 (Dolce Sport) contra Algeriei. În programul tricolorilor din Grupa C mai figurează încă două partide, prima miercuri, cu Australia, de la ora 21.30, cea de-a doua joi, cu Serbia, tot de la 21.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU