5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi nu vrea bătrâni la Galata

Hagi nu vrea bătrâni la Galata

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei turce Galatasaray Istanbul, nu vrea în lotul său jucători cu vârste mai mari de 30 de ani, conform raportului prezentat de antrenorul român conducerii clubului turc. „Nu vreau în lot jucători de peste 30 de ani. Eu am nevoie de fotbalişti tineri, care se luptă“, ar fi precizat Hagi în raportul publicat de cotidianul Guneş.
În urma dorinţei manifestate de Hagi de a întineri lotul echipei Galatasaray, conducerea clubului din Istanbul nu le va propune australienilor Lucas Neill şi Harry Kewell prelungirea contractelor, cei doi jucători având 32 de ani. De asemenea, Ayhan Akman, de 33 de ani, va analiza eventualele oferte din afara Turciei.
Pe de altă parte, potrivit cotidianului Milliyet, Galatasaray negociază în această perioadă cu portarul echipei AS Roma, Alexander Doni, care are 31 de ani. Hagi a preluat banca tehnică a echipei în luna octombrie şi se află la al doilea mandat în funcţia de antrenor la Galata, în precedentul (2004-2005) câştigând Cupa Turciei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS