21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu: Cred că Piţurcă şi apropiaţii lui încearcă să-mi ia echipa

Mititelu: Cred că Piţurcă şi apropiaţii lui încearcă să-mi ia echipa

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, l-a atacat ieri pe Victor Piţurcă, bănuind că managerul-general al grupării din Bănie vrea să devină patronul clubului alb-albastru.

Adrian Mititelu a declarat ieri că are prerogative prea mici la Universitatea şi că şi-a schimbat impresia despre Piţurcă după cele patru luni de colaborare.
„În 2011, îi rog pe fani să aibă încredere în mine. Întotdeauna a primat interesul Universităţii Craiova. Niciodată nu m-am gândit să sacrific interesul Craiovei pentru toanele mele, am făcut şi greşeli, dar neintenţionate. Nu mai contează câţi bani am investit sau cât urmează să investesc pentru a ieşi din această situaţie foarte grea. Pot spune că m-a trădat sufletul. Am privit relaţia cu Piţurcă prin prisma simpatiei pe care i-am purtat-o de când eram copil. Îl văd altfel pe Piţurcă acum, după patru luni de colaborare, decât îl vedeam înainte de a-l aduce la Craiova. Parcă nu eu m-am făcut preş în faţa lui Piţurcă, am venit cu declaraţii optimiste chiar şi după înfrângeri! Au început de vreo două zile campanii de denigrare la adresa mea… presa, care e bună prietenă cu Victor Piţurcă. S-au coalizat prea mulţi, încep să cred că Piţurcă şi apropiaţii lui încearcă să-mi ia echipa. Prerogativele mele sunt puţin cam mici în acest moment, aşa e când… numai în România e posibil să vină antrenorul şi să numească preşedintele. Eu sunt capul răutăţilor acum, când e perioada grea şi sunt probleme cu banii. Nimeni din zona Olteniei nu poate cumpăra Universitatea Craiova. Pentru mine, clubul acesta nu are preţ. Nu e de vânzare“, a spus Mititelu la Sport.ro.

Cristescu şi Dragomir, pe dinafară

Patronul Ştiinţei a mai vorbit despre confilictul cu Silvian Cristescu, dar şi despre declaraţiile lui Dumitru Dragomir, care prevede un dezastru după plecarea lui Piţurcă.
„Eu n-am ajuns la ideea că vreau să mă despart de Piţurcă, cred că putem găsi soluţia să mergem înainte împreună. Dar sunt şi eu om, am suflet, am şi eu ambiţii. Am dreptul să fiu respectat cel puţin la fel de mult cât îl respect eu. Nu am de ce să fiu nemulţumit de Victor Piţurcă, dar Silvian Cristescu e la un lung şir de gesturi urâte pe care le-a făcut în ultimele luni. Să nu credeţi că acum e prima dată când îl jigneşte pe Silviu Lung. Mă aşteptam ca Piţurcă să intre în direct să-i spună lui Cristescu că nu a făcut bine că s-a luat de mine. Eu nu le dau voie apropiaţilor mei să vorbească rău de Piţurcă. Mi s-au aprins şi mie nişte lămpi, cum se spune pe româneşte. Nu-mi amintesc ca un angajat care are 5.000 de euro pe lună să-şi jignească patronul. Cristescu a făcut-o. Despre Dragomir ce să mai spun, aşa e când vorbeşti despre ce se întâmplă în casa altora, de multe ori spui tâmpenii. Dragomir a vorbit fără să cunoască situaţia. Fără noimă, cum face de multe ori“, a mai spus Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

76 COMENTARII