21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Toţi vor să lucreze cu Piţurcă“

„Toţi vor să lucreze cu Piţurcă“

Fostul golgheter al Universităţii în campionatele 1993/1994 şi 1994/1995, Gică Craioveanu, şi-a sărbătorit Crăciunul în România, împreună cu familia, la Poiana Braşov, mâine urmând să plece în Spania. Într-un interviu luat de Antena 1 lui Gică, acesta a rememorat şi perioada lui de jucător la Universitatea, când i-a fost antrenor Victor Piţurcă, sezonul 1994/1995, atunci când Craioveanu a marcat 27 de goluri. Gică, în prezent comentator-analist la un post de televiziune din Spania, şi-a amintit că Piţurcă îl certa şi când se accidenta, iar când dădea gol, îi făcea cadou… o cravată!
„M-a schimbat şi, după meci, nici tata nu m-a certat cât m-a certat el (Victor Piţurcă – n.r.)! Că nu ţi-e ruşine, că tu trebuie să joci 90 de minute, că numai aşa înveţi din fotbal. Pe atunci eu credeam că Piţi e diliu că mă ceartă. Dar cu timpul mi-am dat seama că avea dreptate“, a povestit fostul atacant al Ştiinţei pentru Antena 1.
Craioveanu a mai spus, printre altele, că îi datorează lui Piţurcă plecarea sa în Spania, în 1995, şi l-a lăudat pe fostul său antrenor de la Universitatea: „Absolut toţi vor să lucreze cu el. E ceva lucrul ăsta! Pentru că are ceva Piţi! Deci în vestiar e 100% alt om decât în afara vestiarului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU