14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„A fost un calvar viaţa în Craiova“

„A fost un calvar viaţa în Craiova“

Finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat la un post TV că va vorbi iarăşi despre „abuzurile“ care i s-au făcut în Craiova în ultimii patru-cinci ani şi care au avut un rol determinant în bunul mers al activităţii Universităţii.

Mereu locvace, Adrian Mititelu a anunţat un nou serial despre problemele cu care s-a confruntat la Craiova de când a preluat Ştiinţa. „Nu cred că mă înscriu în rândul celor care vorbesc aiurea despre fotbal. Mi se pun beţe-n roate de foarte mult timp, a fost un calvar viaţa aici, în Craiova, şi cred că a venit vremea să le povestesc oamenilor ce mi s-a întâmplat mie în ultimii patru-cinci ani la «U» Craiova. E momentul să atrag atenţia, să vă spun numeroasele abuzuri care mi s-au făcut şi lucruri care au avut un rol major în mersul bun al clubului“, a declarat Mititelu, potrivit
digisport.ro.

Găman, încotro?

Conform informaţiilor din mass-media din Capitală, fundaşul Universităţii, Valerică Găman, ar fi curtat de mai multe echipe, inclusiv din străinătate. Finanţatorul oltenilor a declarat că jucătorii Craiovei ar putea pleca doar în campionate din afara României, deşi managerul general a opinat că, în cazul unor oferte avantajoase, Ştiinţa va vinde şi în România. Înainte de Crăciun, s-a zvonit că echipa israeliană Hapoel Tel-Aviv, acolo unde a plecat brazilianul Douglas Da Silva, este interesată de serviciile lui Găman. Transferul fundaşului brazilian la Salzburg a lăsat un gol în centrul apărării celor de la Hapoel, iar presa israeliană a scris că principalul candidat pentru a-i lua locul lui Douglas Da Silva ar fi fundaşul Universităţii. Hapoel Tel Aviv este campioana en-titre a Israelului şi momentan este pe locul doi, la două puncte de liderul Maccabi Haifa.
La câteva ore după această informaţie, alta aproape că îl „transfera“ pe  Găman în Elveţia, respectiv că Adrian Mititelu ar fi negociat zilele trecute cu Gilda Oeri, conducătoarea campioanei Elveţiei, FC Basel. Conform Prima TV, FC Basel ar oferi două milioane de euro pentru Găman, dar Mititelu ar fi cerut încă 500.000. Până la închiderea ediţiei, oficialii Universităţii n-au confirmat însă interesul celor două cluburi, Hapoel Tel Aviv şi FC Basel, pentru Valerică Găman, declarat de LPF, alături de Paul Papp, „cel mai bun fundaş“ din România în 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII