15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSalarii blocate la Gaz Metan CFR Craiova

Salarii blocate la Gaz Metan CFR Craiova

Preşedintele Gheorghe Frăţică este de părere că locul opt ocupat la finalul turului nu este mulţumitor ţinând cont de aspiraţii, dar nici nu reprezintă un pericol pentru obiectivul propus.

Conducătorul clubului Gaz Metan CFR Craiova, Gheorghe Frăţică (foto), este de părere că elevii lui „Jerry“ Gane au avut un parcurs oscilant în primele etape ale turului, punctând faptul că abia în partea secundă au evoluat la adevărata valoare. „Am început destul de prost campionatul, unele dintre rezultate au fost neaşteptat de slabe, cele cu FC Silvania sau Alro Slatina. Ne-am revenit pe parcurs şi am bifat chiar şapte meciuri fără înfrângere, pentru că eu consider câştigat meciul cu Poli Iaşi. Locul opt este mulţumitor ţinând cont de conjunctură, dar potenţialul echipei este mult mai mare, de aceea la ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie s-a hotărât să se amâne plata tranşei a doua din contractele jucătorilor pentru o perioadă de trei luni. Vor primi banii când vor avea rezultatele aşteptate şi vor coborî sub locul şapte, adică exact ce ne-am propus noi pentru acest an. Trebuia să fim mai sus în clasament, dar punctele pierdute aiurea şi-au spus cuvântul“, a declarat Gheorghe Frăţică la Oltenia 3TV, explicând şi situaţia financiară a clubului. „Până acum ne-am descurcat, dar nu pot spune că a fost uşor. E greu când nu te ajută nimeni nici cu o sticlă de apă plată… Ar trebui ca factorul politic, şi aici mă refer la consilieri, să-şi îndrepte atenţia şi către noi, pentru că reprezentăm oraşul Craiova şi cred că am făcut-o bine până acum“, a completat preşedintele „găzarilor“.

„În retur va fi altceva“

Chestionat în legătură cu programul echipei din perioada de iarnă, Gheorghe Frăţică a spus că se intenţionează efectuarea a două cantonamente, însă decizia nu a fost încă luată. „Reunirea va avea loc pe 11 ianuarie şi timp de două săptămâni se vor pregăti aici, în Craiova. Noi încercăm să parafăm două stagii de pregătire, unul în ţară, probabil la Poiana Braşov, unde «Jerry» se va axa pe pregătirea fizică, celălalt, dacă se vor găsi resursele financiare, urmând să fie în Antalya, unde se va pune accent pe meciurile amicale. Momentan sunt doar discuţii, totul se va clarifica în urma unei şedinţe care va avea loc între Crăciun şi Revelion. Tot ce pot să vă promit este că în retur va fi altceva“, a spus conducătorul grupării de la „Depou“.
În privinţa „mişcărilor de trupe“ din lotul craiovean, Gheorghe Frăţică a afirmat că antrenorul „Jerry“ Gane are „mână liberă“. „«Jerry» decide tot ce este legat de echipă, pentru că el este cel care răspunde şi de rezultate. Din partea noastră, a conducerii, are tot sprijinul. Vor fi aduşi câţiva jucători în această iarnă, pentru că lotul trebuie întărit. Tot ce pot să vă spun acum este că nu suntem în discuţii cu jucători străini, ci numai români, unii dintre ei chiar din Oltenia. Sunt fotbalişti care au evoluat şi pe prima scenă, dar şi pe a doua, şi care ne-au dat acordul de principiu, nefiind exclus să semneze până la Revelion“, a dezvăluit Frăţică. „Am renunţat la câţiva jucători din diverse motive. Dorin Rădoi nu a prea jucat şi mai bine îşi încearcă norocul în altă parte, Mihai Roman nu s-a integrat, iar Silvian Ciucă n-a convins. Dintre ceilalţi patru este posibil ca Radu Barbu şi Sorin Buşu să continue cu noi, fiind sub contract până la sfârştitul lunii mai 2011, dar trebuie să-l convingă pe «Jerry» că merită să joace, nu doar să se antreneze cu noi. Cu Olivian Surugiu rămâne de văzut, întrucât nu mai avem contract cu el şi revine la Universitatea, în aceeaşi situaţie fiind şi Alex Mirescu, care n-a convins“, a explicat preşedintele clubului Gaz Metan CFR. „Cei şapte jucători nu sunt singurii de care ne-am putea despărţi în iarna aceasta, mai sunt şi trei fotbalişti care au atras atenţia unor cluburi din Liga I. Dacă ofertele sunt bune, nu ne vom opune transferurilor, pentru că şi noi avem nevoie de bani“, a punctat Gheorghe Frăţică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII