25.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho critică fără să acuze

Mourinho critică fără să acuze

Antrenorul echipei Real Madrid, portughezul Jose Mourinho (foto), a fost din nou în centrul atenţiei după partida câştigată duminică seară de Real Madrid, cu 1-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Sevilla, în etapa a 16-a a campionatului Spaniei. Tehnicianul a venit la conferinţa de presă cu o listă cu 13 greşeli pe care le-ar fi comis arbitrul întâlnirii Carlos Clos Gomez, dar a preferat să nu vorbească nimic despre acest lucru. „Dacă citesc această listă, nu voi mai fi pe bancă la următorul meci, iar eu vreau să fiu alături de jucători“, a spus Mourinho. Lusitanul a fost deja suspendat în acest sezon pentru două meciuri, după ce a insultat un arbitru la un meci din Cupa Spaniei. În meciul cu Sevilla, Real s-a impus greu, cu 1-0, printr-un gol marcat de Di Maria (‘77). Victoria îi permite formaţiei lui Mourinho să se menţină la două puncte în spatele liderei Barcelona, victorioasă sâmbătă, cu 5-1, în derbiul cu Espanyol.
Tot în această rundă a 16-a a Primerei Division, Atletico Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul echipei Malaga şi a urcat pe poziţia a 6-a.
Barcelona are 43 de puncte şi este urmată de Real Madrid, cu 41 de puncte, Villarreal (33), Valencia (28) şi Espanyol (28).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU