15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPopa s-a dus după Badea la Cluj

Popa s-a dus după Badea la Cluj

Gorjenii l-au rechemat la echipă pe fundaşul George Neagu, împrumutat la UTA, şi se interesează de atacantul „şepcilor roşii“, Valentin Lemnaru.

Cluburile Pandurii şi Universitatea Cluj au ajuns ieri la o înţelegere în ceea ce priveşte transferul portarului Marius Popa (foto) la echipa de sub Feleac. Popa (32 de ani) a fost dorit cu insistenţă de antrenorul Ionuţ Badea, care l-a avut elev atât la Internaţional Curtea de Argeş, cât şi la Pandurii. Portarul Marius Popa a semnat cu „U“ Cluj un contract valabil doi ani şi jumătate. Acesta a mai evoluat în cariera sa la FC Bihor, FC Naţional, FC Timişoara, Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Târgu Jiu, dar are şi două selecţii la echipa naţională a României. Popa a fost integralist în primele 12 meciuri ale sezonului la Pandurii, după care a fost rezerva portughezului Mingote. Marius Popa e al doilea jucător transferat de „U“ Cluj de la Pandurii în această iarnă, după franco-algerianul Nasser Menassel.
Nu ar fi însă exclus ca în perioada următoare să asistăm şi la un transfer în sens invers. Presa centrală a scris recent că gorjenii s-au orientat asupra lui Valentin Lemnaru, unul dintre atacanţii celor de la Universitatea Cluj. Dorit de antrenorul Petre Grigoraş, vârful care a marcat două goluri pentru Universitatea Cluj în acest tur de campionat este evaluat la aproximativ 300.000 de euro. Însă, până una alta, pandurii şi-au întărit defensiva. Fundaşul George Neagu a fost rechemat de conducerea clubului şi va fi prezent la reunirea lotului de pe 6 ianuarie. Jucătorul a evoluat în tur la formaţia de Liga a II-a UTA Arad, unde a fost împrumutat.
În schimb, gorjenii l-ar putea pierde şi pe Vlad Chiricheş (20 de ani), dorit de Dinamo. Prosport.ro a scris ieri că oficialii celor două grupări s-ar fi înţeles în privinţa transferului, însă jucătorul nu a fost convins financiar de „câini“, care vor să-l plătească în funcţie de numărul de apariţii la jocurile oficiale şi de randament. Chiricheş a refuzat în vară Steaua, tot din motive financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS