12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, slab la Udine

Mutu, slab la Udine

Adrian Mutu a avut o prestaţie modestă în partida pe care Fiorentina a pierdut-o la Udine, scor 1-2, în etapa a 16-a a campionatului Italiei. Atacantul român a fost titular, a evoluat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 17. Pentru prestaţia sa, a fost notat cu 5,5 de agenţia Datasport. „Nu a fost deloc periculos. Zapata, Coda şi Benatia l-au marcat fără prea mare efort. La sfârşitul meciului, a fost nervos, ca de obicei“, a scris sursa citată despre Mutu.
Golurile lui Udinese au fost marcate de Armero (‘63) şi Di Natale (‘80). După această înfrângere, Fiorentina ocupă locul al 12-lea în clasament.
Alt român, Dorin Goian, a fost şi el integralist în partida Palermo – Parma, încheiată cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor. Fundaşul a avut o prestaţie bună şi nu a comis greşeli, după cum a scris Datasport. Pinilla (‘51), Miccoli (‘61) şi Zaccardo (‘89 autogol) au marcat golurile palermitanilor, în timp ce pentru parmegiani a punctat Lucarelli (‘7). Echipa lui Goian a urcat pe locul 7 după acest succes.
În altă partidă din Serie A jucată sâmbătă seară, viitoarea adversară a Stelei în Europa League, Napoli, s-a impus pe terenul formaţiei Genoa, scor 1-0, prin golul marcat de Hamsik (‘25).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU