17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrometeu a făcut legea la „Depou“

Prometeu a făcut legea la „Depou“

Antrenorul formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, „Jerry“ Gane, a avut parte de un număr impresionant de tineri aspiranţi la posturile lui Cruşoveanu şi compania la trialul de ieri, de la „Depou“, cu ocazia amicalului susţinut în compania concitadinei Prometeu (locul 11 în Liga a III-a). 23 de jucători din întreaga Oltenie au îmbrăcat tricoul divizionarei secunde şi au încercat să impresioneze asistenţa, însă terenul greu le-a pus destule probleme şi au pierdut în faţa experimentatei echipe a „pompierilor“ cu 1-2 (0-2), amânând un răspuns concret din partea lui „Jerry“ Gane. Golurile echipei pregătite de Paul Răducanu au fost marcate de Creţu (‘15) şi Duculescu (‘44-p.), replica „gazdelor“ venind de la juniorul Poenaru (‘75). „Am văzut multă ambiţie din partea lor, dar e greu să te edifici după o partidă jucată în astfel de condiţii. Cu siguranţă că vor mai avea ocazii“, a spus „principalul“ de la Gaz Metan CFR Craiova, „Jerry“ Gane.
De partea cealaltă, Paul Răducanu a făcut bilanţul şi şi-a „creionat“ o parte din planurile pentru retur. „Am terminat pe locul 11, dar puteam fi pe nouă, aşa că nu sunt prea mulţumit. Vom efectua un stagiu de pregătire la Herculane, nu am stabilit încă perioada, şi vom încerca să ne punem la punct cu pregătirea fizică, apoi vom regla şi jocul, pentru că ne aşteaptă un retur dificil, iar eu îmi doresc să terminăm campionatul pe locul şase sau şapte“, a spus antrenorul de la Prometeu Craiova.
Pentru Gaz Metan CFR Craiova au evoluat următorii: Iordan – Gheorghescu, Geacă, Matei, Ularu – Ivaşcu, Mihăescu, Gabi, L. Sandu – Bobonete, Drăguceanu. După pauză au mai intrat: Rotaru, Crănţoiu, Duicu, Balaban, Uiţă, Mitran, Bordeiaşu, Gavrilă, Răducanu, Andrei, Poenaru, Duca.
Prometeu Craiova a început jocul cu Zuleam – Dumitrică, Grecu, Creţu, Vătu – Duculescu, Rotaru, Ştoiu, Gae – Bică, Bălă, iar pe parcurs au mai intrat Poenaru, Păun, Răducan, Troacă, Puchiu şi Stancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII