5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMark Webber a concurat cu umărul fracturat

Mark Webber a concurat cu umărul fracturat

Pilotul australian Mark Webber (foto) a recunoscut în cartea sa că la ultimele patru curse ale sezonului de Formula 1 din acest sezon competiţional a concurat cu o fractură la umărul drept, acesta fiind principalul motiv pentru care a terminat pe locul trei. „Mergeam pe bicicletă alături de un bun prieten când acesta a căzut chiar în faţa mea, iar eu n-am mai avut nimic de făcut decât să plonjez peste ghidon. Am suferit atunci o fractură la umărul drept“, a povestit pilotul de la Red Bull Renault, notează Onlinesport. „Totul s-a întâmplat înaintea cursei de la Suzuka, unde traseul este foarte solicitant, dar am primit o zi în plus de odihnă şi recuperare din cauza timpului nefavorabil (calificările din Japonia au fost amânate pentru dimineaţa cursei din cauza ploii torenţiale de sâmbătă – n.r.)“, a scris Webber în cartea sa, intitulată „Up Front – 2010, A Season To Remember“.
În momentul accidentului mai erau de disputat patru Grand Prix-uri, iar Mark Webber era liderul campionatului, cu un avans de 11 puncte în faţa spaniolului Fernando Alonso şi cu 21 în faţa coechipierului său, germanul Sebastian Vettel, care a devenit noul campion mondial.
Mark Webber a mai spus în cartea sa că doar doi oameni au ştiut de această accidentare, un fizioterapeut din cadrul echipei Red Bull-Renault şi medicul -şef al Formulei 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS