13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCadanţu şi Dinu, în ascensiune

Cadanţu şi Dinu, în ascensiune

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu a acces în semifinalele probei individuale a turneului de 25.000 de dolari de la Rio de Janeiro (Brazilia), informează site-ul oficial al federaţiei de specialitate. Sportiva noastră a surclasat-o în două seturi, scor 6-2, 6-2, pe reprezentanta gazdelor Vivian Segnini şi urmează să o întâlnească în penultimul act pe spaniola Eva Fernandez-Brugues.
La fel de eficientă a fost şi Cristina Dinu, care s-a calificat în sferturile de finală ale turneului spaniol de 10.000 de dolari de la Vinaros. Reprezentanta noastră a încheiat rapid partida din optimi, învingând-o cu un dublu 6-1 pe britanica Francesca Stephenson, o jucătoare venită din calificări. Tenismana noastră va întâlni în sferturile de finală tot pe o adversară venită din calificări, fiind vorba despre elveţianca Viktorija Golubic.
Cristina Dinu urmează să joace şi în proba de dublu, unde o are parteneră pe Andreea Iova, cele două românce avându-le adversare în semifinale pe olandezele Lesley Kerkhove / Nicolette Van Uitert.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS