18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlina Dumitru s-a impus la Abu Dhabi

Alina Dumitru s-a impus la Abu Dhabi

Judoka română Alina Dumitru a terminat pe primul loc în limitele categoriei 48 kg la Grand Prix-ul de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), în vreme ce Corina Căprioriu s-a clasat pe locul trei la 57 kg, informează Agerpres.
Campioana olimpică la Beijing, Alina Dumitru, a învins-o în finală pe rusoaica Liudmila Bogdanova, prin yuko, după ce trecuse în semifinale de franţuzoaica Laetitia Payet, prin ippon. În primul tur, Alina Dumitru a întrecut-o pe cameruneza Philomene Bata (ippon), iar în turul secund a depăşit-o pe canadianca Isabel Latulippe (ippon). Tot la categoria 48 kg a evoluat şi Carmen Bogdan, care a ocupat locul cinci.
Cealaltă sportivă a noastră, Corina Căprioriu, a fost învinsă în semifinale de Sabrina Filzmoser (Austria), prin ippon, şi a ocupat doar locul trei la categoria 57 kg, la care a mai concurat şi Andreea Chiţu, însă fără rezultate notabile.
România a mai fost reprezentată la Abu Dhabi de Andreea Cătuna (52 kg), Dan Fâşie (66 kg), Daniel Brata (100 kg) şi Vlad Simionescu (+100 kg).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS