10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarica, două pase de gol

Marica, două pase de gol

Ciprian Marica a reuşit să dea două pase de gol colegilor săi de la Stuttgart, în partida pe care echipa sa a terminat-o la egalitate, scor 3-3, pe terenul formaţiei Kaiserslautern, în etapa a 13-a a Bundesligii. Internaţionalul român a fost titular şi a pasat decisiv la reuşitele lui Boka (‘19) şi Cacau (‘33). Jucătorul român a ajuns la şapte pase decisive în actuala stagiune. Al treilea gol al lui Stuttgart la Kaiserslautern a fost marcat de Gentner (‘50, din penalti). Gazdele au revenit spectaculos şi au întors rezultatul de la 0-3, graţie golurilor marcate de Micanski (‘58),  Ilicevic (‘76) şi Abel (‘78).
Stuttgart ocupă locul 14 în clasament, după această remiză.
Alt român, Ciprian Deac, nu a fost folosit deloc în partida pe care echipa sa, Schalke 04, a terminat-o la egalitate, scor 2-2, pe terenul lui Wolfsburg. Schalke ocupă doar locul 16 în clasament, deasupra liniei retrogradării, având doar zece puncte.
Nici Alexandru Ioniţă de la FC Köln nu a jucat nici un minut pentru echipa sa, în meciul pierdut pe teren propriu, scor 0-4, cu Borussia Mönchengladbach.
Alte rezultate din Bundensliga: Borussia Dortmund – Hamburger SV 2-0, Mainz – Hannover 96 0-1, Kaiserslautern – VfB Stuttgart 3-3, St. Pauli – Bayer 04 Leverkusen 0-1, Werder Bremen – Eintracht Frankfurt 0-0. Partidele: Hoffenheim – SC Freiburg şi Bayern München – Nürnberg s-au jucat ieri, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS