21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii vor să facă legea în „Groapă“

Craiovenii vor să facă legea în „Groapă“

Asociaţia Suporterilor Olteni (ASO) şi şefii brigăzilor din Peluza Sud „Cristi Neamţu“ au stabilit toate datele cu privire la deplasarea de astăzi, la Bucureşti, pentru partida cu Dinamo, din sferturile Cupei României, programată de la ora 20.45. Doritorii sunt rugaţi să fie prezenţi la ora 14.00, la stadionul „Ion Oblemenco“, şi să aibă asupra lor, pe lângă actul de identitate şi biletul de intrare la meci, şi zece lei pentru deplasarea cu autocarul. Cei care nu şi-au procurat încă de ieri biletul pentru meci o pot face de la vânzătorii volanţi care vor fi prezenţi la fostul „Central“, costul unui tichet fiind 15 lei, acesta putând fi folosit şi la meciul de duminică, din campionat, cu eterna rivală Dinamo.
Conducătorii Peluzei Sud fac apel către cei care preferă să facă deplasarea cu maşinile proprii, sfătuindu-i să fie prezenţi la ora 18.00 în parcarea de lângă Spitalul „Grigore Alexandrescu“ din Bucureşti, unde vor fi prezenţi şi fanii Ştiinţei din Capitală, urmând să fie preluaţi de jandarmi şi conduşi la stadionul „Dinamo“. Cei care vor să afle detalii suplimentare sunt rugaţi să sune la 0741.039.595.
Managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că oficialii clubului din Ştefan cel Mare nu vor proceda cum au făcut-o cei de la CFR Cluj la partida directă de duminică şi nu vor cere buletinul suporterilor olteni care vor veni să încurajeze Universitatea la meciul de Cupă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII