5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGică Hagi, oficial la Galatasaray

Gică Hagi, oficial la Galatasaray

Antrenorul Gheorghe Hagi va semna astăzi, la ora 15.30, în cantonamentul de la Florya, un contract cu gruparea turcă Galatasaray, a anunţat site-ul oficial al clubului din Istanbul. La evenimentul de la Florya va participa şi fostul său coechipier, turcul Tugay Kerimoglu, care va fi antrenor secund.
Potrivit ajansspor.com, Hagi a ajuns ieri la un acord cu oficialii clubului Galatasaray şi va semna un contract pe o perioadă de un an şi jumătate , deşi tehnicianul român ar fi dorit o înţelegere pe doi ani şi jumătate. El îl va înlocui pe olandezul Frank Rijkaard, care şi-a reziliat, miercuri, contractul cu Galata, în urma rezultatelor slabe înregistrate.
După renunţarea la colaborarea cu Rijkaard, Galatasaray a negociat cu fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, dar acesta a refuzat oferta clubului turc.
Hagi revine la conducerea tehnică a echipei Glatasaray după ce a mai antrenat-o în perioada 2003-2004. În mandatul anterior, el a preluat echipa de la Fatih Terim, în martie 2004, în etapa a 32-a a sezonului 2003/2004, când gruparea turcă se afla pe locul şase, poziţie pe care a şi terminat întrecerea internă în acea ediţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS