5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş „cerne“ pandurii în Turcia

Grigoraş „cerne“ pandurii în Turcia

Antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că după stagiul din Antalya este hotărât să se despartă de anumiţi jucători care nu pot face faţă cerinţelor echipei gorjene.

Pandurii Târgu Jiu a avut doi antrenori la reunirea de luni, unul în iarbă, alături de jucători – Petre Grigoraş, şi altul pe margine – Ionuţ Badea. Fiind încă sub contract cu Pandurii, Badea s-a prezentat la echipă împreună cu toţi colaboratorii săi, însă nu s-a implicat în pregătire. „Până în momentul în care contractul meu nu o să mai fie în vigoare era normal să mă prezint la antrenament. Nu m-am prevalat de nici o clauză din contract. Pur şi simplu e un contract în derulare şi era normal să mă prezint. Am venit să încheiem amiabil. Dacă conducerea a considerat că nu mai sunt valid pentru Pandurii, nu e nici o problemă. Poate altcineva o să găsească echilibrul pe care nu l-am găsit eu, dar deocamdată contractul este în vigoare. Nu mă gândesc la altă ofertă pentru că în acte sunt antrenorul pandurilor. Când se va definitiva acest aspect, vedem“, a declarat Badea. Fostul tehnician s-a întâlnit cu conducerea grupării gorjene pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului, însă nu s-a ajuns la un numitor comun. Actualul antrenor al pandurilor, Petre Grigoraş, a profitat de prezenţa lui Ionuţ Badea la Târgu Jiu şi l-a consultat în privinţa lotului de jucători. „M-am întâlnit cu Ionuţ Badea, am vorbit şi o să mai vorbesc. Mi se pare logică şi normală o discuţie între fostul şi actualul antrenor. Nu am venit de capul meu la Târgu Jiu. Nu am venit să-l dau pe Ionuţ Badea afară. Facem parte din aceeaşi categorie a antrenorilor şi ne respectăm reciproc. E normal să-l întreb anumite lucruri despre echipă. El a fost dispus să-mi dea orice fel de informaţie. Am apelat şi voi apela atâta timp cât voi avea nelămuriri asupra anumitor lucruri din cadrul echipei“, a recunoscut Grigoraş.

Cantonamentul, prilej de selecţie

Minicantonamentul din Antalya al pandurilor va fi şi un prilej de selecţie pentru antrenorul Petre Grigoraş care, la revenirea în ţară, va renunţa la unii componenţi ai echipei. Pandurii a deplasat ieri în Turcia un lot de 26 de jucători, dintre care trei portari. Viera şi Chiricheş nu fac parte din lot din motive obiective, fiind convocaţi la naţionala României, respectiv a Coastei de Fildeş, iar Christian Mejia a fost lăsat acasă. „Voi face o evaluare. Nu avem nevoie de cantitate, ci de calitate. La întoarcere cred că vor rămâne mai puţini. M-ar bucura să mă forţeze jucătorii să nu plece nici unul. Îmi e greu să cred că se va întâmpla acest lucru“, a spus Grigoraş. Singurii jucători care nu au secrete pentru Grigoraş sunt Voiculeţ şi Apostu, pe care i-a avut elevi şi la Farul Constanţa. „Îmi trebuie un răgaz de evaluare măcar până la prima etapă. Timp de evaluări nu există. Timpul este cel mai mare duşman, ne presează, iar rezultatul din prima etapă ne interesează. Am avut o discuţie cu jucătorii, pe unii îi cunosc. Sunt şi câţiva fotbalişti tineri pe care i-am văzut doar la TV în anumite jocuri. E prematur, e prea devreme să-mi fac o impresie. Această perioadă pe care o vom petrece în Antalya mă va edifica oarecum asupra potenţialului echipei. Sper ca băieţii să înţeleagă mesajul pe care l-am transmis, acela de a forma un grup unit şi o familie. Să nu uite jucătorii că au semnat contracte cu Pandurii, reprezintă acest club şi oraş. Dacă vor înţelege acest lucru şi vor pune umărul pentru a salva echipa din situaţia grea în cel mai scurt timp, vom realiza lucruri frumoase“, a mai spus Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU