16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlro Slatina îşi pune nocturnă

Alro Slatina îşi pune nocturnă

Preşedintele clubului Alro Slatina, Jean Niţulescu, consideră că deplasarea de sâmbătă, de la Craiova, va fi grea, dar are încredere în Papură şi echipa sa că vor face tot ce le stă în putere ca să plece neînvinşi de la „Depou“. „Partida cu Gaz Metan CFR este foarte importantă pentru noi şi sperăm să facem un meci frumos, iar cel mai bun să câştige. Suntem pe val, într-adevăr, n-am pierdut de patru etape şi sper să o ţinem tot aşa, dar va fi destul de greu, ţinând cont de faptul că în vară au venit 25 de jucători, plus antrenorii. Mă bucur că echipa joacă un fotbal spectaculos, dar suntem şi naivi, ratăm prea mult. Trebuie să muncim în continuare şi să obţinem rezultate bune, pentru că avem planuri frumoase aici, la Slatina. La fel ca şi cei de la Gaz Metan CFR Craiova, ne-am propus ca anul acesta să formăm o echipă competitivă, iar la anul să încercăm promovarea. Avem susţinerea factorilor locali şi a patronilor, ceea ce este foarte important, şi cred că planul nostru va fi îndeplinit“, a spus conducătorul aluminiştilor.

Dinamo umple stadionul

Jean Niţuescu a dezvăluit că partida din optimile Cupei României, cu Dinamo Bucureşti, programată pe 26 octombrie (ora 21.00 – Pro TV), se va juca la Slatina, şi nu la Craiova, pe „Ion Oblemenco“, cum se zvonea, pentru că stadionul „1 Mai“ va fi dotat cu nocturnă. „Am avut o şedinţă la primărie, în care s-a discutat posibilitatea montării unei instalaţii de nocturnă în termen scurt, cu 1.400 de lucşi, după ce în prealabil ne-am consultat cu o firmă. Mâine (astăzi – n.r.) aşteptăm calculele, dar în proporţie de 95 la sută vom monta nocturna, pentru că factorii locali au fost de acord să se facă această investiţie. Era păcat să ratăm organizarea meciului cu Dinamo, în plus ne va trebui această nocturnă în viitor. Cu siguranţă că stadionul «1 Mai», care are o capacitate de 10.000 de locuri, va fi plin la meciul cu Dinamo, iar atunci avem un motiv în plus să sperăm într-o surpriză“, a spus Jean Niţulescu, punctând totodată că amicalul cu Dinamo, care ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul acestei săptămâni şi care era în scop caritabil, s-a amânat, întrucât „nu am vrut să dăm naştere suspiciunilor, ţinând cont că jucăm apoi în Cupa României“.

Şi jucătorii
sunt încrezători

Sergiu Popescu, unul dintre liderii din teren ai divizionarei secunde Alro Slatina, a afişat un ton optimist în privinţa meciului de la Craiova, cu Gaz Metan CFR, considerând că pot câştiga la „Depou“. „Se poate spune că este unul dintre derbiurile Olteniei din Liga a II-a, pentru că mai este şi CSM Vâlcea, dar eu spun că este un simplu meci de campionat, pe care fiecare echipă doreşte să-l câştige. Gaz Metan CFR Craiova are o echipă bună, dar care a început mai prost sezonul, iar noi suntem pe val după ultimele victorii, cu Vasluiul în Cupă şi cu Petrolul în campionat. Avem un moral excelent şi sunt convins că putem obţine un rezultat bun la Craiova. Eu mă gândesc la o victorie, pentru că avem un lot valoros şi experimentat, majoritatea jucătorilor au evoluat ani buni în Liga a II-a, unii chiar în Liga I, în plus Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu sunt antrenori tineri, bine puşi la punct cu fotbalul actual. Ţinând cont de echipele din seria noastră, pot spune că putem termina sezonul în primele cinci clasate“, a spus Sergiu Popescu, care i-a transmis şi un mesaj prietenului de la Gaz Metan CFR Craiova: „Laurenţiu Boroiban este un jucător foarte bun. Ştiu ce poate, pentru că am jucat împreună şi la FC Caracal, şi la CSM Vâlcea. Să continue cu golurile, dar după meciul cu noi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS