17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, o continuă dezamăgire

Pandurii, o continuă dezamăgire

Astra Ploieşti    2
Pandurii Târgu Jiu    0
Stadion
„Astra“, spectatori: 400.
Au marcat: Fl. Pătraşcu ‘7, Fatai ‘73.
Astra: C. Grigore – Măţel, Nogo, L. Goian, Crăciun (’53, Florea) – Strătilă (’63, V. Dinu), Fl. Pătraşcu, Takayuki, Cl. Tudor (’78, Mihalache) – Fatai, Miranda. Antrenor: Tibor Selymeş.
Pandurii: M. Popa – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Menassel, Voiculeţ (’58, Nistor), I. Iordache (’85, Brata)– Orac, Ad. Iordache (’79, Apostu). Antrenor: Ionuţ Badea.
Cartonaşe galbene: L. Goian, Măţel / Viera.
Au arbitrat: G. Ionescu – G. Szabo, P. Dimancea.

Cu disperarea ultimei clasate, Pandurii a dominat minutele de start ale jocului de la Ploieşti, însă la prima fază fixă gazdele au deschis scorul. Claudiu Tudor a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Pătraşcu a plonjat sub privirile admirative ale lui Menassel şi a înscris cu capul la colţul lung (‘7, 1-0). Pandurii putea relansa imediat partida, dar Băcilă a şutat în transversală de la marginea careului (‘9). Astra a marcat şi la a doua incursiune în careul oltenilor. Fatai a şutat din câţiva metri, Popa a respins în faţă şi Miranda a înscris, dar golul nu a fost validat, argentinianul fiind semnalizat în ofsaid (‘11). Deşi a câştigat toate duelurile aeriene cu Viera, Miranda a rămas fără noroc, trimiţând cu capul ori pe lângă poartă, ori în braţele lui Popa. Şi Strătilă s-a distrat cu apărarea adversă, driblând în cascadă în careul lui Popa, însă fără efect pe tabelă. Mulţumită, Astra s-a retras şi a încercat un joc de contraatac, lăsându-i pe panduri să caute cu lămpaşul culoare pentru egalare. Băcilă a luftat într-o situaţie clară de gol, singur la zece metri, dând cu piciorul şi celei de-a doua situaţii de gol a sa şi a echipei din prima parte (‘44). Pandurii nu şi-a găsit luciditatea nici la reluare. Doar şutul lui Adrian Iordache i-a pus ceva probleme lui Grigore (‘52), în rest Astra nu a avut emoţii. Elevii lui Selymeş au închis conturile în minutul 73. Takayuki a centrat de pe stânga şi Fatai a reluat cu capul de lângă Viera, mingea fiind bâlbâită de Popa înainte de a depăşi linia porţii (‘73). Badea nu a avut replică, mutând târziu şi neinspirat, iar Pandurii rămâne fără vreun punct obţinut în deplasare în acest sezon. În tribunele stadionului „Astra“ din Ploieşti s-a aflat şi posibilul înlocuitor al lui Badea, italianul Nicolo Napoli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII