17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGane, mulţumit cu un egal

Gane, mulţumit cu un egal

FC Argeş – GM CFR Craiova
Stadion
„Nicolae Dobrin“ Piteşti, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Argeş:
Bolboaşă – A. Voicu, Cotigă, Avramescu, Murineanu – A. Popa, Ivănică, Deliu, Boboacă – R. Cârstea, Mihai Vintilă. Antrenor: Iordan Eftimie.
GM CFR: M. Neagoe – Firoiu, R. Barbu, Cruşoveanu, Buşu – I. Mitroi, P. Irimescu, D. Rădoi, C. Niţă – Vigariu, Boroiban. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: C. Florescu – I. Dumitru, Fl. Hanca.

Întâlnirea din Trivale a ajuns foarte importantă pentru viitorul ambelor echipe, clasate pe locuri care dau emoţii, mai ales gazdelor. FC Argeş se află în zona „minată“ a clasamentului (locul 15), cu cel mai prost golaveraj al seriei a II-a (-7) şi se confruntă cu destule alte probleme, inclusiv financiare. Argeşenii au, pe lângă tradiţie, un antrenor cu experienţă, Iordan Eftimie, şi câţiva jucători talentaţi, dar echipa n-a reuşit decât o victorie până acum. De altfel, nici Gaz Metan CFR Craiova nu se poate lăuda cu un început de campionat bun. Ţinând cont de lotul pe care îl are la dispoziţie Jerry Gane şi de condiţiile bune de pregătire de care beneficiază lotul „găzarilor“, rezultatele de până acum sunt modeste.
Despre partida de sâmbătă din Trivale, antrenorul principal al GM CFR Craiova, Gane, a declarat că s-ar mulţumi cu un egal.
„Întâlnim o echipă tânără, care a făcut multe schimbări în această vară atât la nivelul lotului, cât şi în ceea ce priveşte banca tehnică. FC Argeş a pierdut o serie de jucători, dar rămâne o formaţie imprevizibilă. Ne dorim să plecăm neînvinşi din Trivale, iar acest obiectiv ne este la îndemână. Suntem pe o pantă ascendentă, ţinând cont de ultimele rezultate şi de jocul prestat cu UTA“, a afirmat antrenorul craiovean pentru site-ul clubului de la Depou. Singura problemă de lot pe care o are Gane pentru acest meci este Eugen Rioşeanu, care nu s-a refăcut după accidentarea avută în disputa cu FC Silvania. La rându-i, Iordan Eftimie, antrenorul argeşenilor, nu-l poate folosi sâmbătă pe căpitanul echipei, Cîrstoiu, eliminat în meciul din etapa trecută de la Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII