10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSă vină victoria!

Să vină victoria!

„U“ Craiova – Internaţional Curtea de Argeş

Stadion „Municipal“ – Severin, sâmbătă, ora 15.00 – GSP TV.

Echipe probabile:

„U“ Craiova: S. Lung Jr. – Buleică, V. Găman, Iliev, Bălace – Prepeliţă, Dilevski, Gângioveanu – M. Costea, Dina, Al. Piţurcă. Antrenor: Mark Wotte.

Internaţional Curtea de Argeş: Arcaba – Blay, Viera, Chiricheş, Frăsineanu – Băcilă, Voiculeţ, Pintili, Kone – Răduţ, Apostu. Antrenor: Ionuţ Badea.

Vor arbitra: M. Drăgănescu – I. Popa, Z. Szekely.

Jucătorii Ştiinţei trebuie să învingă mâine echipa din Curtea de Argeş pentru a-şi linişti conducătorii şi suporterii, care încă trăiesc cu frica retrogradării.

 

Meci important pentru Universitatea Craiova, care sâmbătă va înfrunta Internaţional Curtea de Argeş, într-o dispută care ar putea rezolva parţial ecuaţia uneia dintre retrogradate în acest sezon. Cele două echipe au nevoie de puncte ca de aer pentru a părăsi zona periculoasă a clasamentului. O victorie contra argeşenilor ar însemna practic salvarea Ştiinţei de la matineu, astfel că alb-albaştrii nu iau în calcul decât reuşita totală în faţa trupei lui Ionuţ Badea. Acest lucru l-a subliniat şi căpitanul Andrei Prepeliţă după înfrângerea cu Unirea Urziceni. „Trebuie să învingem Internaţional şi Ceahlăul. Emoţii sunt, suntem la -9. Dacă o să câştigăm meciul cu Internaţional, ne va fi mai uşor", a spus „Prepe". Bătălia nu este câştigată însă dinainte, iar oltenii trebuie să trateze cu toată seriozitatea acest meci pentru a evita orice surpriză neplăcută. În plus, antrenorul Wotte speră ca elevii săi să fi tras învăţămintele după eşecul cu Urziceniul şi să se trezească la realitate înaintea unei partide la care se anunţă din nou un record de asistenţă, având în vedere importanţa ei.

 

Bătălia se dă până la capăt

 

Nici adversarul nu vine la Severin cu alt scop decât victoria. Aceştia sunt frustraţi din cauza eşecului din etapa trecută, când au pierdut cu 2-1 cu FC Vaslui, după ce au condus până în minutul 70 al meciului. Mai mult, în tur, craiovenii au reuşit să smulgă trei puncte celor de la Internaţional, obţinând la acea vreme prima victorie în deplasare din acest campionat. Oaspeţii speră să răzbune acea înfrângere, împinşi de la spate şi de situaţia grea din clasament. De asemenea, craiovenii au toate motivele să trateze foarte serios această partidă, de vreme ce Internaţional este o formaţie redutabilă în deplasare, reuşind jocuri bune pe terenul adversarelor. Oaspeţii nu au motive să facă vreo concesie Universităţii şi au anunţat prin vocea antrenorului Ionuţ Badea că vor lupta până la capăt pentru a rămâne în Liga I. „Cele cinci meciuri până la final sunt foarte importante, iar lupta pentru evitarea retrogradării se va sfârşi în ultima etapă", a precizat Badea, antrenor care a fost dorit la un moment dat şi de Adrian Mititelu la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

55 COMENTARII