15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDi Matteo este mulţumit de Tamaş

Di Matteo este mulţumit de Tamaş

Antrenorul italian al echipei West Bromwich Albion, Roberto Di Matteo, a spus că a fost mulţumit de evoluţia de până acum a fundaşului român Gabriel Tamaş, care este împrumutat de la AJ Auxerre până la finalul sezonului.
„Tamaş a fost un împrumut util pentru noi în poziţia în care aveam nevoie. Sunt mulţumit de evoluţia sa“, a precizat tehnicianul echipei din liga secundă engleză.
Di Matteo a precizat că l-a remarcat pe Tamaş din 2008, atunci când fundaşul român a evoluat la turneul final al CE din Elveţia şi Austria.
„Poate că Tamaş nu avea o reputaţie impresionată, dar a făcut un sezon bun când a evoluat în Spania (pentru Celta Vigo – n.r.). După aceea a prins o perioadă mai proastă, lucru care i se poate întâmpla oricărui jucător. A evoluat mai apoi la Euro 2008 cu naţionala României. L-am remarcat pentru că reprezentativa României a jucat în aceeaşi grupă cu Italia şi Franţa. Nu l-am urmărit pe el în mod special, dar mi-a rămas în minte. A fost foarte bun“, a spus Di Matteo.
Evoluţiile bune ale fundaşului român din acest retur din Championship îi fac pe oficialii clubului West Bromwich să se gândească să ia în considerare, din vară, opţiunea de cumpărare definitivă a lui Tamaş contra sumei de 800.000 de lire sterline.
„Este încă destul de devreme să spunem dacă îl vom achiziţiona sau nu definitiv pe Tamaş. Avem o opţiune şi vom vedea dacă vom apela la ea spre finalul sezonului. Ne vom aşeza la negocieri cu impresarii săi şi vom vedea ce putem face“, a menţionat Di Matteo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS