10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBayern, din nou lideră

Bayern, din nou lideră

Bayern München a câştigat, greu, cu 2-1, meciul disputat pe teren propriu cu Freiburg, în etapa a 26-a a Bundesligii. Bavarezii şi-au recăpătat astfel prima poziţie în clasament, pierdută în urma victoriei de vineri a lui Schalke (2-1) în faţa echipei lui Ciprian Marica, VfB Stuttgart.
Pe stadionul „Allianz Arena“ din München, echipa antrenată de Luis Van Gaal s-a văzut condusă de ocupanta locului 17 în clasament în minutul 37, când pentru oaspeţi a punctat Makiadi. Mijlocaşul olandez Arjen Robben a adus cele trei puncte puse în joc în vistieria bavarezilor, graţie reuşitelor sale din minutele 76 şi 83 (din penalti).
În altă partidă, Hertha Berlin a fost învinsă cu 2-1 pe teren propriu de FC Nürnberg, după ce a condus cu 1-0. Românul Maximilian Nicu a jucat din minutul 53 la gazde, când a fost introdus în locul lui Kringe. Fanii gazdelor, care s-au săturat de situaţia dezastruoasă de la club, au pătruns la finalul meciului pe teren şi au distrus mai multe panouri publicitare. Hertha, o formaţie obişnuită să evolueze în cupele europene în ultimii ani, a ajuns pe ultimul loc în Bundesliga şi este ca şi retrogradată.
Cea mai clară victorie a rundei a obţinut-o campioana en-titre, WfL Wolfsburg, care s-a impus cu 4-0 pe terenul Borussiei Monchengladbach. „Lupii“ ocupă însă în clasament un loc care nu le face cinste, al optulea, şi au şanse mici să mai prindă un loc de Europa League.
Alte rezultate înregistrate în campionatul Germaniei: Bochum – Dortmund 1-4, Mainz – Köln 0-1, Hanovra – Frankfurt 2-1. Meciurile Hoffenheim – Bremen şi Leverkusen – Hamburg s-au jucat aseară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU