10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpaniolii joacă şi lunea

Spaniolii joacă şi lunea

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a hotărât că, începând din luna februarie, meciurile din Primera Division ar putea să se desfăşoare şi în zilele de luni, nu numai sâmbăta şi duminica. Potrivit acestei reforme, decise de Comitetul Director al RFEF şi care va intra în vigoare în luna februarie, meciuri din liga a doua spaniolă ar putea fi fixate în zilele de vineri.
Campionatul Spaniei se alătură astfel altor mari campionate europene, Premier League (Anglia), Bundesliga (Germania) şi în curând Il Calcio (Italia), care organizează meciuri şi în zilele de vineri şi luni. În Franţa, partidele din campionat se vor desfăşura în continuare sâmbăta şi duminica.
La începutul lunii ianuarie, Liga Italiană de Fotbal a anunţat că nu exclude ideea programării unor meciuri din campionat în zilele de vineri şi luni, pentru a ajuta echipele care evoluează în competiţiile europene.
Federaţia spaniolă a anunţat că acordul semnat cu Liga Profesionistă de Fotbal prevede că meciurile vor putea fi programate în zilele de luni numai la cererea cluburilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS