10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRaţ, nerăbdător să se întoarcă pe gazon

Raţ, nerăbdător să se întoarcă pe gazon

Fundaşul stânga al echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, care s-a accidentat la cap după o ciocnire cu un adversar, duminică, în amicalul cu Dinamo Tbilisi, a declarat că speră să se întoarcă repede la antrenamente pentru a nu lipsi de la perioada de pregătire. „Mă simt mai bine acum. E clar că lovitura nu a fost plăcută, dar acum mi-e bine. Intenţionez să mă întorc la antrenamente cât mai repede. Nu este timpul să stau în pat, trebuie să mă pregătesc“, a spus Răzvan Raţ.
Acesta s-a accidentat la cap în minutul 53 al partidei amicale cu Dinamo Tbilisi, câştigată de echipa tehnicianului Mircea Lucescu, cu scorul de 1-0. El s-a ciocnit cu jucătorul celor de la Tbilisi, Shota Kashia. Fundaşul român a avut nevoie de trei copci la cap după lovitura primită.
Şahtior Doneţk a susţinut, marţi, un meci amical în compania formaţiei Wisla Cracovia, încheiat cu victoria echipei lui Lucescu, scor 3-0. Răzvan Raţ nu a putut evolua împotriva echipei poloneze, cum nu a evoluat nici în jocul – şcoală de luni, cu Steaua, scor 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU