5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfrângere categorică

Înfrângere categorică

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au fost învinşi sâmbătă seară, pe teren propriu, de revelaţia acestui sezon, Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 94-67 (20-20, 20-10, 35-19, 19-18), într-un joc din cadrul etapei a 13-a din Divizia A. Diferenţa de 27 de puncte face ca înfrângerea să fie  categorică. Pentru SCM-U Craiova au evoluat: Paşca (6puncte), Răducan (3), Harris (14), Bassett (29), Dragovic (11). Au mai intrat: Corneanu, Tasic, Lăpădat (1), Albu şi Pacioga. Pentru formaţia din Mediaş, pregătită de Bruno Soce, au jucat: Zigeranovic (17 puncte), Mitchell (17), Phelps (14), Howell (18), Jucan (7). Au mai intrat: Raymer (3), Dumitrescu (18), Moisoiu şi Buciuman.
Antrenorul craiovean Marius Toma a spus că jucătorii săi nu au fost concentraţi: „Ne aşteptam să fie un meci foarte greu, având în vedere că Mediaşul este una dintre favoritele la titlu, echipa-surpriză a campionatului. Am ţinut pasul până la pauză, iar în sfertul trei a început dezastrul. La aruncările de 3 puncte, lor le-au intrat şapte din încercări, noi nu ne-am mai apărat şi am şi ratat foarte mult. Jucătorilor mei le-a lipsit concentrarea şi acest lucru s-a văzut şi la aruncările libere, în prima jumătate ei ratând şase aruncări. Aceste mici detalii îşi spun cuvântul şi fac această diferenţă, care pe de-o parte este nejustificată, pentru că puteam să jucăm mai bine şi să ţinem meciul mai tensionat până spre final“. Sâmbătă, SCM-U Craiova va juca în deplasare, cu CS Otopeni.

Bătute iar de campioană

Echipa feminină de baschet SCM-CSS Craiova a jucat sâmbătă pe teren propriu, primind vizita campioanei en-titre Municipal MCM Târgovişte. La pauza meciului, formaţia din Bănie conducea cu 36-33, dar partida a fost câştigată de formaţia din Târgovişte, cu scorul de 77-60. Primul sfert s-a încheiat la egalitate, 20-20, sfertul doi a fost adjudecat de elevele lui Liviu Manea, cu 20-17, iar următoarele două au fost câştigate de oaspete, cu 16-8 şi 28-16.
Antrenorul craiovean a trimis în teren, pe parcursul acestui joc, doar şapte jucătoare: Drake (9p), Sipos (13), Huff (13), Mingo (12), Gligă (5), Ştefan (5) şi Simionca (3). Etapa a 12-a este programată marţi, dar echipa craioveană va sta, urmând să dispute următorul meci sâmbătă, tot acasă, cu Sportul Studenţesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS