17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCîrţu pledează nevinovat!

Cîrţu pledează nevinovat!

Chiar dacă nu a fost eliminat în timpul partidei cu Unirea Urziceni,  Sorin Cîrţu ar putea ajunge la Comisia de Disciplină după ce observatorul de joc, Alexandru Popescu, observatorul de arbitri, Cornel Sorescu, dar şi Augustus Constantin au notat în rapoartele de joc ce s-a întâmplat în ultimele minute ale partidei de la Târgu Jiu. Recidivist, „Sorinaccio“ riscă cinci etape de suspendare după ce a arătat mâinile încătuşate către centralul Augustus Constantin, aluzie la Gheorghe Constantin, fostul şef al CCA, aflat în arest pentru luare de mită în cazul „Penescu“. Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, susţine că nu sunt motive ca Sorin Cîrţu să fie suspendat. „Cîrţu nu are de ce să fie suspendat fiindcă nu a primit nici un fel de sancţiune în timpul desfăşurării jocului. Nu ştiu ca observatorul de joc, observatorul de arbitri sau arbitrii să fi consemnat ceva în raportul de joc“, a spus Condescu. „Nu cred că Augustus Constantin o să facă raport la Comisia de Disciplină fiindcă nu are rost un conflict pe care să-l rezolve o comisie între doi oameni. Lucrurile vor fi în regulă dacă s-au înţeles gesturile lui Cîrţu în alt mod decât le explică el“, a declarat Condescu.

Gest cu multe
semnificaţii

Cîrţu susţine că gestul său din finalul partidei cu Unirea Urziceni nu îi era adresat lui Augustus Constantin, astfel că centralul nu ar avea motive să facă raport. „Nu ştiu ce au scris în raport. Augustus a văzut el în timpul meciului că i-am făcut lui acele gesturi? Nimeni nu are de unde să ştie sigur cui le-am făcut. Eu cu băiatul acesta nu am schimbat nici măcar o vorbă. Iar dacă a făcut raport, a făcut-o la presiunea presei, dar nu ştiu în ce temei. Şi pe reluările de la TV nu se vede clar cui fac acest gest. Nu mă interesează ce face Augustus Constantin. Eu la final am explicat gestul şi recunosc că poate avea multe semnificaţii. Una ar putea fi că s-a terminat meciul, alta să se ducă tot răul. Poate era un semn cu un spectator de la tribuna a doua sau chiar cu jucătorii mei. Orice antrenor are anumite semne convenţionale cu propriii jucători, aşa şi eu. De acum încolo aşa o să salut pe toată lumea“.
„Sorinaccio“ anticipează că arbitrajele se vor înrăutăţi în etapele următoare, când Pandurii va întâlni FC Braşov şi Gloria Bistriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU