13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTineretul a învins Insulele Feroe

Tineretul a învins Insulele Feroe

Reprezentativa de tineret a României, condusă de Emil Săndoi, a câştigat cu 3-0 (2-0) partida disputată, ieri, la Botoşani, cu Insulele Feroe, în preliminariile Campionatului European din 2011. Mijlocaşul stelist Eric Bicfalvi a deschis scorul în minutul 5, cu un şut din afara careului. Imediat după ce au primit gol, insularii au ratat două mari ocazii, portarul Cezar Lungu intervenind salutar la şuturile lui Justinussen şi Edmundson. În minutul 40, Liviu Ganea a dus scorul la 2-0, după ce a driblat doi adversari şi a şutat în dreapta portarului Jørgensen. Repriza secundă a debutat cu un şut expediat de Torje de la 22 de metri, mingea trecând puţin peste poartă. În minutul 58, stelistul Andrei Ionescu a marcat al treilea gol al echipei noastre, cu un şut la colţul lung, de la 8-9 metri lateral dreapta. Acelaşi jucător a ratat o şansă bună de a majora diferenţa de pe tabelă cu şapte minute înainte de final.
Jucătorii Universităţii Craiova, Radu Barbu, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fost integralişti, în timp ce Silviu Lung jr. şi Mihai Costea nu au fost folosiţi de selecţionerul Emil Săndoi.
Echipa care a evoluat cu Insulele Feroe: C. Lungu – Bărboianu, Barbu, Găman, S. Ilie – Torje (‘81 Alexe), Bicfalvi, Andrei Ionescu – Ganea, Sburlea (‘66 Bujor) – Ioniţă (‘60 Ochiroşii).
Reprezentativa de tineret a României va mai disputa în acest an un meci, pe 14 noiembrie, la Buzău, cu Letonia, echipă care i-a învins pe tricolorii mici cu 5-1, sâmbătă, în precedenta partidă din preliminarii. Ambele meciuri cu Rusia, contracandidata României la calificare, sunt programate anul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS