13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPloaia i-a trimis pe panduri în sală

Ploaia i-a trimis pe panduri în sală

Deoarece terenurile din CSM erau inundate, inclusiv cel sintetic, iar afară ploua torenţial, Sorin Cîrţu a hotărât să-şi protejeze jucătorii de eventuale accidentări sau răceli şi a programat antrenamentul de ieri-dimineaţă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Astăzi, Pandurii continuă antrenamentele la sală, participând, de la ora 12.00, la o acţiune de promovare a echipei de Liga I la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“. „Mâine (astăzi-n.r.) avem o acţiune cu echipa la Liceul «Ecaterina Teodoroiu», dar nu din acest motiv ne-am antrenat în sală, ci pentru că ploua. E riscant să-i scoatem acum afară. Mi-e teamă să nu răcească. Sunt bune şi antrenamentele în sală“, a declarat Sorin Cîrţu. Recomandat de managerul Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, pentru postul de selecţioner, Sorin Cîrţu a declarat: „Păi o să vin eu antrenor la naţională când va fi Cristescu  preşedinte la federaţie. Nu ştiu dacă îl va propune domnul Condescu pe el preşedinte la FRF, dar să fie el preşedinte, iar atunci mă duc şi eu antrenor“.

Martinovic şi Cardoso sunt apţi

Novak Martinovic, Alexandre Cardoso şi Mădălin Murgan s-au pregătit normal, fiind apţi pentru jocul cu Gaz Metan Mediaş. Singurul indisponibil este Ghindeanu, diagnosticat cu ruptură musculară. „Martinovic este refăcut şi nu mai avem accidentaţi acum, cu excepţia lui Ghindeanu. Deşi spunea că poate să joace, am hotărât să nu risc“, a afirmat Cîrţu.
Cum Popete nu mai intră în vederile lui Cîrţu, iar Ghindeanu este accidentat, tehnicianul are o singură opţiune pe postul de fundaş dreapta, Adrian Rusu. „Popete nu mai intră în calcul, din moment ce s-a spus că e un jucător bătrân şi că nu mai poate evolua. Aşa am înţeles din discuţiile de atunci cu cei din conducere. Nu l-am trimis la Pandurii II, face antrenamente cu noi, îşi poate duce contractul până la sfârşit şi nu e nici o problemă. Eu am spus că merg pe jucători mai tineri dacă asta se doreşte“. În cazul unei indisponibilităţi a lui Rusu, „Sorinaccio“ va fi obligat să-l trimită în teren pe debutantul Pleaşcă. „Aş vrea să întineresc echipa. Tinerii de la formaţia a doua vin, uşor-uşor, la echipa mare. Sunt unii care îmi dau speranţe“, a mai declarat Cîrţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU