12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGică Popescu: Ştiinţa arată bine cu Neagoe antrenor

Gică Popescu: Ştiinţa arată bine cu Neagoe antrenor

Fostul căpitan al Universităţii opinează că oltenii joacă altfel de când a fost numit Eugen Neagoe antrenor principal, dar spune că locul trei este un obiectiv îndrăzneţ în acest moment.

– Universitatea se află pe un modest loc 12, dar finanţatorul Mititelu vorbeşte de locul trei (la sfârşitul turului). Cum comentaţi începutul de campionat, dar şi obiectivul vizat de finanţatorul Craiovei?
– Din păcate, Craiova nu a început foarte bine acest campionat, a pierdut foarte multe puncte. Locul trei? Este o ambiţie, de ce nu? Totuşi, cred că este foarte greu de atins. Sunt echipe situate în faţa Craiovei şi care au multe puncte faţă de Universitatea. Au avut alt start. În concluzie, este un obiectiv îndrăzneţ în prezent.
– Cum arată Craiova sub Eugen Neagoe?
– Arată bine! Universitatea ar fi trebuit să vină cu toate cele trei puncte de la Timişoara. I s-au furat două puncte în meciul cu FC Timişoara deoarece a fost clar faultat Silviu Lung jr. şi aşa au egalat gazdele. Cred că dacă oltenii vor continua să joace la fel de bine cum au făcut-o în aceste ultime două meciuri din campionat sub comanda lui Neagoe, atunci ar putea să mai  spere în realizarea acestui obiectiv, locul trei.

„GP nu are relaţii cu Universitatea“

– Care mai sunt relaţiile lui Gică Popescu cu Universitatea?
– Inexistente!
– De ce?
– Eu nu mai sunt implicat în fotbal decât prin şcoala mea de la Craiova. Iar Şcoala „GP“ a fost dintotdeauna evitată de către Universitatea, indiferent cine a fost la cârma clubului alb-albastru. Şi asta s-a accentuat de când a venit la conducere domnul Mititelu, acesta afirmând aiurea că Şcoala „GP“ ar fi o enclavă bucureşteană?! Este un neadevăr total! Dacă Universitatea nu vrea jucători de la „GP“, nu-i nici o problemă… Îi ducem la Roma, la Lecce, la Udine…
– Aţi renunţat la ideea realizării unei noi şcoli de fotbal „GP“ în Craiova sau criza v-a amânat proiectul?
– Nu-i vorba de criză, mai avem ceva bănuţi ca să putem face ceea ce ne-am propus. Problema este că nu avem încă terenurile pe care să se facă şcoala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII