5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Revine Tufişi!

După meciul câştigat cu Arieşul Turda, tehnicianul echipei CSM Vâlcea, Alin Artimon, a rămas fără ambii portari cu experienţă. După ce Adrian Rusandu s-a accidentat şi va mai trebui să facă recuperare cel puţin şapte zile, Dorin Perianu a văzut cartonaşul roşu şi va fi suspendat o etapă. În aceste condiţii, singura opţiune pentru antrenorul principal al vâlcenilor a rămas juniorul de doar 15 ani, Laurenţiu Brănescu. Acesta a şi debutat în eşalonul secund şi a jucat 80 de minute în runda precedentă. Portarul, dorit cu insistenţă de FC Timişoara, s-a achitat de sarcini şi, deşi a luat un gol, a reuşit să fie salvator în alte situaţii. În aceste condiţii, conducerea din Zăvoi a trebuit să găsească rapid o soluţie pentru completarea lotului cu un portar. Vâlcenii l-au legitimat pe Robert Tufişi, actualul secund al lui Alin Artimon.
Fost internaţional de tineret, Tufişi a mai jucat la Gloria Bistriţa, Farul Constanţa şi UTA Arad. S-a retras din activitate acum câteva luni, la vârsta de 32 de ani, ultima grupare la care a evoluat fiind FC Cisnădie, în Liga a III-a. „Din păcate aceasta este situaţia. Avem un singur portar, şi acela junior. Ne-am gândit la Robert Tufişi şi l-am legitimat. Nu ştiu dacă el va fi titular în următoarea etapă sau vom miza tot pe Brănescu. Vom vedea. Avem la dispoziţie câteva zile să ne gândim“, a afirmat Alin Artimon.

„Terminăm în primele cinci echipe“

Cel mai bun jucător de pe teren în meciul de sâmbătă, Iulică Popa, este optimist. „Avem în mare lotul din sezonul trecut. Au mai şi plecat fotbalişti, au mai şi venit. Nu cred că suntem mai slabi dar, v-am spus, am avut şi ghinion. Eu cred că de acum încolo vom avea mai multe victorii şi vom urca în clasament. Probabil nu ne vom putea implica în lupta pentru promovare, cred că nici banii necesari nu sunt, dar eu cred că vom termina sezonul undeva în primele cinci locuri ale clasamentului“, a spus mijlocaşul vâlcenilor, Iulică Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS