22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte ştiri

Adela Popescu a petrecut de ziua ei în noul club al iubitului, Marius Kalmar
Adela Popescu, protagonista primului serial românesc de epocă, „Aniela“, şi-a serbat ziua de naştere în clubul Tribute, deschis de  curând de iubitul ei, Marius Kalmar. Deşi a ajuns la petrecere cu întârziere pentru că a avut filmări în Buftea, frumoasa actriţă nu a ratat nici un moment şi s-a distrat alături de zeci de prieteni veniţi să îi ureze „La Mulţi Ani!“. „A fost cea mai mare petrecere pe care am organizat-o de la majorat până acum şi m-am simţit excelent. Nu mi-am propus să chem un anumit număr de oameni. I-am invitat pe cei apropiaţi şi, când am ajuns în club, am realizat că Dumnezeu m-a binecuvântat cu foarte mulţi prieteni. Deşi am ajuns puţin mai târziu decât unii dintre invitaţi din cauza programului de filmare, am recuperat repede şi ne-am distrat pe cinste“, spune Adela.
Colegii de pe platourile de filmare din Buftea, dar şi mulţi dintre prietenii Adelei s-au întrecut în cadouri: „Cred că acesta este cel mai plăcut moment al unei aniversări, atunci când deschizi cadourile şi constaţi că toţi cei care îţi sunt alături te cunosc suficient de bine ca să îţi dăruiască exact ce ţi-ai dori. Am primit un tablou făcut special pentru mine, cărţi, hăinuţe, bijuterii foarte frumoase. Mama mi-a luat o maşină de făcut pâine, iar mătuşa, un sistem de gătit pe aburi, semn că trebuie să stau mai mult în bucătărie“, spune amuzată Adela.

Hoţi salvaţi de poliţie
Hoţii din zilele noastre par să îşi fi pierdut din credibilitatea de altădată. După cum informează Tiscali.it, doi hoţi din localitatea italiană Bolzano, prinşi în timp ce furau benzină din rezervoarele unor maşini dintr-un parc auto, au scăpat cu greu din mâinile păgubiţilor. Aceştia, în loc să apeleze la sprijinul poliţiştilor, au preferat să îşi facă singuri dreptate şi, cu ajutorul unor bare de fier, s-au grăbit să îi alunge pe răufăcători. Experienţa a fost cu atât mai umilitoare, cu cât hoţii au fost nevoiţi să ceară ajutorul poliţiei, pentru a scăpa teferi. Din câte se pare, proprietarii parcului auto nu s-au limitat la a-i alunga pe infractori, ci au început să îi urmărească, astfel că aceştia, pentru a nu fi linşaţi, s-au refugiat pe acoperişul unei magazii. Când au reuşit să îşi tragă sufletul, ei au sunat imediat la poliţie, pentru a-i salva de furia urmăritorilor. „Arestaţi-ne, altfel ăştia ne omoară!“, au anunţat hoţii speriaţi. O patrulă de poliţie a intervenit imediat la locul incidentului şi, după ce i-a liniştit pe proprietari, i-a ajutat pe răufăcători să coboare din ascunzătoare, după care i-a condus la sediu.

Mika de la Montuga destramă cupluri
Deşi are o slăbiciune pentru sexul frumos, lucru dovedit şi de „All Night“, cel mai recent single Montuga, inspirat de mişcările lascive ale unei animatoare, Mika nu s-a gândit niciodată că are un asemenea impact asupra femeilor din România. La un concert recent, imediat după show, Mika din trupa Montuga a fost asaltat de o tânără care dorea să-şi petreacă noaptea cu artistul, însă nu mică i-a fost mirarea când din mulţime a apărut prietenul fetei, foarte supărat pe situaţia creată. „Toate fetele care vor să ne împrietenim îmi spun că nu au nici o relaţie, însă au fost situaţii, nu prea plăcute, în care îşi făcea apariţia partenerul lor şi, indiferent dacă acceptam sau nu avansurile, se crea o situaţie destul de tensionată. Dar româncele sunt cele mai frumoase femei şi în sensul ăsta, parcă nici o situaţie nu e prea complicată sau tensionată“, povesteşte Mika. „De data aceasta, nu a ieşit scandal, dar cei doi s-au despărţit în seara respectivă şi noaptea, la hotel, fata a venit să o consolez…“, completează amuzat acesta.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS