20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupescu vrea un alt fel de selecţie

Lupescu vrea un alt fel de selecţie

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu (foto), este dezamăgit de atitudinea tricolorilor la partida cu Serbia şi crede că Răzvan Lucescu ar trebui să convoace doar jucători care vor da totul pe teren pentru că, în caz contrar, rezultatele slabe vor continua.
„Am înţeles că vom pierde meciul, dar nu să luăm atâtea goluri. Măcar să ne fi apărat dacă nu am reuşit să ne creăm prea multe ocazii. Mai avem totuşi timp un an până la următorul meci oficial. Dar Răzvan trebuie să tragă linie. La naţională trebuie să vină jucători dornici de afirmare, altfel nu vom face performanţă“, a spus Lupescu la TVR.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat că se simte umilit din toate punctele de vedere şi susţine că sârbii ne-au dat o lecţie de fotbal şi patriotism la Belgrad.
„Sârbii ne-au dat o lecţie de patriotism, naţionalism, educaţie şi de tot ce se poate. Îmi este ruşine, dar nu ştiu dacă şi celor care au fost pe teren le este bine după un asemenea rezultat. Au fost fotbalişti care au căutat cartonaşe, alţii care nu au alergat. Îmi este ruşine“, a spus Dragomir la GSP TV, adăugând că „atmosfera de acolo nu se compară cu ce e la noi. Nu am văzut un banner, nu am auzit o înjurătură. Numai la noi se întâmplă aşa ceva“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII