15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Găzarii“ n-au pierdut

„Găzarii“ n-au pierdut

FC Baia Mare    1
Gaz Metan CFR Craiova    1
Au marcat:
Roszel ‘90 / Vigariu ‘36.
Baia Mare: Bota – Duruş, Hodor, Şomcherechi, Bar – Ardelean, Iaţu (‘46, Vanca), Negrea, Achim (‘75, Bumba), Ernszt (‘46, Bichiri) – Roszel. Antrenor: Florin Fabian.
Gaz Metan: Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, D. Rădoi – Mitroi (‘75, Buzărnescu), Rioşeanu, Pătrană, Vigariu (‘61, Neacşa) – S. Chivu (‘73, Lăpădat), Trifu. Antrenor: Ionel Gane.
Cartonaş roşu: Trifu.
Au arbitrat: P. Unimatan – F. Tunyogi, G. Bârjac.

Gaz Metan CFR Craiova a fost la distanţă de doar câteva minute de cea de-a doua victorie stagională în deplasare, după cea de la Turda. Vigariu a deschis scorul în minutul 36, după ce a profitat de o minge boxată aiurea de portarul gazdelor, Bota. Din nefericire, în minutul 66, atacantul Trifu a văzut cel de-al doilea cartonaş galben al întâlnirii, fiind trimis prematur la cabine, fapt care a schimbat soarta partidei. În minutul 90, s-a produs inevitabilul, atacantul băimărenilor, Roszel, a reluat cu capul în plasă o centrare din lovitură liberă, stabilind scorul final. Gane s-a declarat mulţumit de punctul obţinut şi de evoluţia băieţilor săi în meciul cu FC Baia Mare: „A fost un meci bun, băieţii au luptat bine. Până la eliminarea lui Trifu am fost peste adversari, apoi, rămaşi în zece, am făcut pasul în spate. Ei au reuşit să egaleze în urma unei lovituri libere laterale. Sunt mulţumit de joc şi de rezultat. Consider eliminarea lui Trifu mult prea uşor acordată. Mă refer în special la cel de-al doilea cartonaş galben pe care l-a primit, la un fault banal de joc, în terenul advers. E al treilea meci din ultimele patru pe care îl încheiem în inferioritate numerică, fapt care îmi ridică un semn de întrebare. Trifu a fost trimis la cabine mult prea uşor. Dacă se juca 11 la 11 până la final puteam obţine toate punctele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU