27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPariu cu golul pe... pomi fructiferi

Pariu cu golul pe… pomi fructiferi

Arrieta, Raskovic şi Stromajer s-au angajat într-un pariu cu preşedintele Marin Condescu că vor marca în următoarele două etape, altfel vor fi obligaţi să cumpere şi să planteze pomi fructiferi.

Condescu a mizat pe ineficienţa atacanţilor lui Cîrţu şi a câştigat. 1.000 de euro îi datorează Milanko Raskovic şefului grupării gorjene după jocul cu Oţelul Galaţi deoarece favoritul său, Arrieta, nu a marcat. Ca să se revanşeze, Arrieta, Raskovic şi Stromajer l-au provocat la un nou pariu pe Marin Condescu. Cei trei au promis că vor marca în meciurile cu Gaz Metan Mediaş şi Unirea Urziceni, altfel vor ajunge la lopată. Conform înţelegerii, dacă nu vor înscrie, atacanţii vor fi obligaţi să cumpere cireşi, meri şi peri şi să-i planteze la Târgu Jiu. Condescu este convins că a rezolvat problema atacului la Pandurii. „Atacanţii îşi vor face datoria în următoarele două meciuri, am vorbit cu ei. Raskovic a pierdut 1.000 de euro pentru că Arrieta nu a dat gol cu Oţelul Galaţi. Pariul e între noi. Toţi cei trei atacanţi, Arrieta, Raskovic şi Stromajer, vor da gol în următoarele două meciuri“, a spus Condescu. Milanko Raskovic este singurul atacant din lotul lui Sorin Cîrţu care a punctat, o dată, în primele nouă etape. Accidentat în partida cu Steaua, Raskovic speră să poată reveni pe teren cu Gaz Metan Mediaş. „Sper să reintru în teren chiar la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Pentru moment nu mai resimt dureri la spate, dar sunt foarte supărat pentru că meciurile care au trecut, cele cu Steaua şi Dinamo, sunt cele mai importante jocuri din România. Sunt două dintre cele mai importante cluburi, iar eu nu am jucat aceste meciuri din cauza accidentării. Uneori îţi este greu să accepţi, dar astfel de lucruri se întâmplă. Acum contează să revin pe teren cât mai repede“, a spus Raskovic.

„Vor veni şi vremuri mai bune“

Milanko Raskovic este convins că, în următoarele etape, şi atacanţii îşi vor trece numele pe lista marcatorilor. „Am înscris prea puţin pentru un atacant, dar am pierdut şi câteva din ultimele partide. Până la urmă, contează mai puţin cine marchează. Eu sper că vor veni şi vremuri mai bune pentru mine şi pentru colegii mei din atac. Au fost şi meciuri cu echipe care nu-ţi permit să ai prea multe ocazii. Au fost meciuri în care am avut doar câte o ocazie sau cel mult două-trei şanse de a înscrie. E bine că au venit jucători din spate, care au marcat, aşa cum a făcut-o acum Cardoso sau mijlocaşii, de mai multe ori“, a  spus Raskovic. Sârbul amendează şi tactica lui „Sorinaccio“, atacanţii primind uneori şi sarcini defensive. „Au fost şi tactici diferite, pe care le-am abordat în funcţie de adversari. De exemplu, Stromajer a avut de multe ori alte sarcini, el a fost nevoit să alerge foarte mult la unele partide, aşa că, fiind de multe ori departe de poartă, acolo unde jocul l-a dus, şansele lui de a înscrie au fost aproape zero“, a mai afirmat Raskovic.

Pandurii s-au tras
în poză

Clubul Pandurii Târgu Jiu a programat ieri o şedinţă foto pe Municipal la care au participat atât echipa de Liga I, cât şi cea secundă. Sorin Cîrţu a convocat la poză toţi jucătorii din lot, inclusiv pe cei care nu se mai află în atenţia sa, iar din partea conducerii au participat preşedintele Marin Condescu şi „vicele“ Viorel Temelescu. Deşi le-a oferit un cec în alb pentru meciul cu Dinamo, jucătorii lui Cîrţu nu au solicitat primă suplimentară în contul punctului obţinut, mulţumindu-se cu cei 500 de euro prevăzuţi în ROI. „Nu au cerut nimic jucătorii pentru punctul obţinut la Dinamo. Nu au jucat nici degeaba, au jucat pe salariu şi pe prima de 500 de euro – punctul afară. Nu are valoare punctul obţinut la Dinamo, a înlăturat foarte multe suspiciuni privind conflictul nostru cu Dinamo de dinainte şi imaginea clubului a avut de câştigat, ceea ce nu se poate măsura în bani“, a declarat Condescu.
Chiar dacă echipele din Liga I nu au programate jocuri oficiale în această săptămână, Sorin Cîrţu i-a trimis la echipa a doua doar pe Dedu şi Grecu, alături de obişnuiţii Rada, Diaconu, Livşit, Basara şi Kutlacic. Pandurii II vor evolua pe terenul liderului Naţional Sebiş, unde speră să obţină victoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS