5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu cântă la adresa lui Răzvan Lucescu

Mititelu cântă la adresa lui Răzvan Lucescu

Finanţatorul Universităţii, supărat că naţionala nu va juca în 2009 nici un meci în Craiova, a afirmat că nu-l mai interesează echipa reprezentativă, urându-i însă succes selecţionerului pentru calificarea la turneul final european.

Oficialii grupării din Bănie sunt afectaţi de faptul că echipa naţională nu are programat în acest an nici un meci pe „Ion Oblemenco“, FRF stabilind că abia în primăvara lui 2010 se va juca o partidă, cu naţionala Israelului, în Craiova. În plus, finanţatorul Adrian Mititelu este extrem de supărat pe selecţionerul Răzvan Lucescu, deoarece acesta nu l-a convocat pe Florin Costea pentru meciurile României cu Serbia şi cu Feroe. Preşedintele LPF, Mitică Dragomir, a afirmat luni seară la o emisiune de sport că patronii şi finanţatorii cluburilor de fotbal din România nu vor mai face declaraţii privind activitatea selecţionerului Lucescu. Ieri, finanţatorul Mititelu a afirmat că nu vrea să mai audă de reprezentativa lui Răzvan Lucescu.
„Nu mă mai interesează echipa naţională. Îi doresc lui Răzvan Lucescu să califice naţionala peste doi ani. Atunci când se va întâmpla asta, o să vorbesc despre naţională. Eu nu mai cerşesc atenţia celor din Federaţie. Nu mai are rost să vorbesc despre aducerea echipei naţionale la Craiova. Acum nu mai vreau eu să vină. M-am săturat să tot cerşesc. Se pare că nimeni nu crede în munca noastră. De fiecare dată sunt considerat duşman“, a declarat Mititelu la Telesport.

Intrare liberă
cu Gloria Bistriţa

După două zile libere, alb-albaştrii au revenit de ieri după- amiază la antrenament. Au absentat: Wobay (învoit până joi) şi cei cinci internaţionali de la lotul de tineret (Lung, Bărboianu, Barbu, Găman, M. Costea). Neagoe a preferat ca în această întrerupere de campionat, cauzată de „dubla“ naţionalei României cu Serbia şi Feroe, oltenii să se pregătească în Bănie. Conform programului anunţat pe site-ul clubului, „Geană“ a decis ca echipa să efectueze două antrenamente zilnic.
Sâmbătă, oltenii au programat un meci amical cu Gloria Bistriţa, echipă aflată în cantonament la Băile Govora. Meciul se desfăşoară la ora 15.00, iar intrarea va fi liberă. Pentru această partidă-test, antrenorul Eugen Neagoe nu va putea conta pe jucătorii convocaţi de selecţionerul Emil Săndoi la lotul de tineret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII