5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, menajat de selecţioner

Chivu, menajat de selecţioner

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, nu a participat la antrenamentul de luni, el efectuând şedinţe de masaj şi refacere, în timp ce alţi tricolori s-au pregătit separat pentru că au jucat duminică la formaţiile lor de club. Cristian Chivu a fost integralist pentru Internazionale Milano în partida de sâmbătă, cu Udinese, scor 2-1, din etapa a 7-a din Seria A, şi nu a acuzat vreo problemă medicală. Totuşi, selecţionerul Răzvan Lucescu a decis ca jucătorul să nu participe la prima şedinţă de pregătire a tricolorilor în vederea dublei cu Serbia şi Insulele Feroe.
Mijlocaşul Iulian Apostol a efectuat doar alergări uşoare, deoarece a acuzat dureri la coapsa stângă. De altfel, el a terminat antrenamentul mai devreme. Jucătorul a mers spre vestiare cu o pungă de gheaţă aplicată pe coapsă. Alţi şapte fotbalişti care au jucat duminică la echipele de club – Rădoi, Mutu, Mara, Andrei Cristea, Adrian Cristea, Panin şi Ghioane – au efectuat alergări uşoare şi exerciţii de stretching, ei părăsind terenul după doar 25 de minute.
De la antrenament au lipsit Gigel Bucur şi Costel Pantilimon deoarece au evoluat luni cu FC Timişoara împotriva celor de la Internaţional Curtea de Argeş, într-un joc din etapa a 9-a a Ligii 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS