10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie de rutină pentru CSU Asesoft Ploieşti

Victorie de rutină pentru CSU Asesoft Ploieşti

SCM-U Craiova    60
CSU Ploieşti    83

Sala Sporturilor Craiova, spectatori: 500.
SCM-U: Tasic (5puncte), Matic (3), Răducan (7), Harris (13), Bassett (26). Au mai intrat: I. Corneanu, Lăpădat, Paşca (2), Albu, Pacioga (2). Antrenori: Paul Nicolae, Marius Toma.
CSU Ploieşti: Hargrove (5), Burlacu (26), Cepulis (5), Burleson (14), Griffith (5). Au mai intrat: Blidaru (2), Ilic (2), Szijarto (3), Căruţaşu (12), Kabengele (9). Antrenor: Vladimir Arnautovic.

Baschetbaliştii craioveni au fost depăşiţi clar de campioana CSU Asesoft Ploieşti, scor 83-60.

SCM-U Craiova nu a avut nici o şansă duminică seară să repete isprava de anul trecut, când învinsese pe teren propriu campioana României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti.
Susţinuţi de o sală plină, oltenii au pierdut la o diferenţă de 23 de puncte, scor 60-83 (19-28, 16-20, 12-19, 13-16), partida din runda a doua a Diviziei A.
Superiori la toate capitolele, oaspeţii, pregătiţi de Vladimir Arnautovic, au trecut încă din primele minute la cârma jocului. Cătălin Burlacu, care a fost de neoprit, şi colegii săi au creat multe faze spectaculoase, în timp ce jucătorii craioveni au greşit mult, exasperându-l pe antrenorul Paul Nicolae. „A fost un rezultat scontat, dar mă aşteptam să pierdem o diferenţă sub 10 puncte, nu aşa de mare. Asesoft este o echipă superioară. La un moment dat, au făcut un meci-şcoală cu noi, au rulat tot lotul“, a spus antrenorul principal de la SCM-U Craiova.

Nicolae, supărat
pe jucătorii români

Paul Nicolae s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor români şi a promis că se vor lua măsuri: „Pe mine mă nemulţumeşte atitudinea jucătorilor români faţă de baschet. Mulţi dintre ei sunt plătiţi pentru treaba asta, dar o să luăm măsuri. În ultimele zile, la antrenamente totul a fost contabilizat, aruncări libere, grafice. I-am ameninţat că o să le oprim din salariu pentru prestaţia de la antrenamente dacă ratează loviturile libere, dar vedeţi efectul…“. Unul dintre jucătorii români vizaţi este Dan Răducan, care în câteva minute a ratat patru lovituri libere. Deficitari la loviturile libere, unde au transformat doar 14 din cele 26 de lovituri primite, craiovenii nu au excelat nici la aruncările de 3 puncte, transformând doar 2 din cele 15 aruncări. De la SCM-U s-au remarcat cei doi americani, Bassett (26 de puncte, 5 recuperări) şi Harris (13 puncte, 10 recuperări). Craiova are două înfrângeri în startul de sezon, iar runda viitoare va juca în deplasare, la Piteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII