22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistele craiovene vor în Liga Campionilor

Fotbalistele craiovene vor în Liga Campionilor

Echipa feminină de fotbal Sporting Craiova debutează astăzi în al doilea sezon de Divizia A cu un obiectiv îndrăzneţ: câştigarea campionatului sau a Cupei României. În runda inaugurală, echipa pregătită de Sorin Pătraşcu va întâlni, în deplasare,  de la ora 17.00, formaţia CSS Târgovişte.
„Vrem să debutăm cu o victorie în noul sezon în care ne-am propus ca obiectiv câştigarea Cupei sau a campionatului, ceea ce ne-ar aduce calificarea în preliminariile Ligii Campionilor, acolo unde a jucat anul acesta campioana României, Clujana Cluj. Având în vedere că bugetul echipei îl facem de la lună la lună, fără să fim sprijiniţi de vreo instituţie, ci doar de oameni de bine, poate mulţi vor zâmbi când aud că vrem să luăm un trofeu. Dar valoarea echipei mă îndreptăţeşte să sper la titlu. Dacă nu anul acesta, poate în următorii doi ani“, a spus antrenorul Sorin Pătraşcu, cel care din această vară deţine şi funcţia de selecţioner al naţionalei feminine de fotbal a României sub 17 ani.
Faţă de anul trecut, când oltencele s-au clasat pe locul cinci, în spatele formaţiilor din Cluj, Timişoara, Târgovişte şi Târgu Mureş, Sporting Craiova s-a mai întărit cu câteva jucătoare, patru fiind de la vicecampioana Ripensia Timişoara, echipă desfiinţată în această vară din motive financiare, surorile Diana şi Claudia Buză, Andreea Cojocaru şi Floriana Bertea.
Lotul Sporting Craiova pentru sezonul 2009-2010: Floriana Bertea, Oana Vulpe (portari), Luciana Dragomir, Georgiana Pozmac, Mihaela Davidescu, Ana Maria Stanciu, Andreea Tomescu, Lidia Moacă, Simona Peşu, Alina Peşu, Mădălina Vâlciu, Andreea Cojocaru, Claudia Buză, Diana Buză, Adriana Rogojină, Cristina Iacoviţă, Elena Moagă şi Alexandra Gheorghe (jucătoare de câmp). În runda a doua, fotbalistele craiovene vor juca pe teren propriu, contra celor de la Inter Sibiu. Partida se va disputa duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roşie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII