5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistele craiovene, fără milă cu CSM Sebeş

Handbalistele craiovene, fără milă cu CSM Sebeş

SCM a înregistrat al treilea succes din acest sezon, trecând cu scorul de 41-13 de formaţia CSM Sebeş.

Handbalistele de la SCM Craiova au obţinut o victorie la scor sâmbătă, în etapa a treia din Divizia A, seria B. Jucătoarele antrenate de Victorina Bora s-au impus, pe teren propriu, la o diferenţă de 28 de puncte, scor 41-13 (19-6), în faţa formaţiei CSM Sebeş. Luisa Pop, cea mai bună marcatoare pentru SCM, cu opt reuşite, şi colegele sale şi-au „mitraliat“ neputincioasele adversare.
După a treia victorie, din tot atâtea partide în noul sezon al Diviziei A, antrenoarea Bora spune că SCM nu are cum să rateze obiectivul, promovarea în Liga Naţională: „Fetele au respectat sarcinile tactice şi, dacă erau mai atente, nu primeam mai mult de zece goluri de la CSM Sebeş. Este o victorie concludentă, dar cel mai mult mă bucură faptul că au fost concentrate pe toată durata partidei. Amicalul de miercuri, cu Oltchim, a avut efect benefic asupra jucătoarelor noastre. Au căpătat o mai mare încredere în ele şi au arătat că formează un grup puternic. Dacă vor trata la fel de serios partidele următoare şi vor respecta toate adversarele, nu avem cum să ratăm obiectivul,  promovarea“. Pentru SCM au jucat: Barbu – Ivan (4 goluri), Chitacu (3), Bircină (5), E. Nicu (4), O. Ionescu (4), Şovar (2). Au mai intrat: Ana Maria Ionesi, Vlăsceanu (portari), Mitran (3), C. Bădiţă (6), L. Pop (8), Bianca Ionesi (2), E. Constantinescu. În runda a patra, SCM Craiova va juca în deplasare, cu Dolchimex Caracal.

Băieţii au bătut la Arad

Şi echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a obţinut ieri o victorie importantă, în deplasare, pe terenul formaţiei HC Arad, scor 31-28 (15-15). Partida a contat pentru runda a doua din Divizia A, seria C. Pentru echipa olteană, antrenată de Paul Stuparu şi Cătălin Popescu, au evoluat: Bistrian, Trancă, Păun (portari), Arsene (1 gol), Pavel (3), Niţu, Mincan (6), Roauă (6), Târnă, Ruseanu (5), Dodon, Şerban, Mărgineanu (4) şi Cordescu (6). „HC Arad este o echipă mai bună ca la ultimul meci pe care l-am jucat contra lor în sezonul trecut, deoarece a revenit interul dreapta Ţone. Puteam să batem şi la o diferenţă mai mare, de nouă-zece goluri, dar ne-au încurcat arbitrii“, a spus după meci „secundul“ de la CS Universitatea, Cătălin Popescu. În runda viitoare craiovenii vor sta, urmând ca pe 8 octombrie să joace acasă cu Romvag Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS