20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Pere în formă de Buddha

După şase ani de muncă asiduă, fermierul chinez Hao Xianzhang, din comitatul Weixia, provincia chineză Hebei, şi-a văzut visul împlinit. După cum informează cotidianul italian La Repubblica, Hao a investit sume mari de bani pentru ca perele din grădina sa să crească sub formă de Buddha. Pentru aceasta, în timpul procesului de creştere, el a folosit o matriţă specială.  Eforturile chinezului au dat roade, iar acum o pară din livada sa este vândută cu cinci euro. „Oamenilor le place forma perelor, le consideră drăguţe şi unice. Eu le pun în vânzare imediat ce le culeg din pomi“, a povestit fermierul.

Catherine Zeta-Jones îşi ia rămas-bun de la Hollywood

Frumoasa actriţă de origine galeză, Catherine Zeta-Jones, s-a săturat de viaţa trăită permanent în lumina reflectoarelor şi vrea să spună adio Hollywoodului. „Când trăieşti în L.A., nu poţi ieşi nicăieri fără să fii criticată. Pentru poşetă, pentru greutatea ta sau pentru că ai nu ştiu ce pete pe faţă. Asta nu e viaţa pe care mi-am dorit-o!“, spune actriţa. Vedeta a mărturisit că vrea să se retragă undeva în Oceanul Atlantic. „Am decis cu Michael să locuim în Bermude şi asta este cea mai bună hotărâre pe care am luat-o vreodată. Asta e viaţa pe care mi-o doresc“, a spus actriţa. Catherine renunţă şi la filme, pe viitor ea urmând să accepte doar rolurile pe Broad-way. „Este o decizie extrem de bună şi din punct de vedere al carierei. Voi intra într-un nou capitol. M-am săturat să joc roluri de mame de adolescenţi…“, a mărturisit vedeta.

Compozitoare la şapte ani

A compus mai multe melodii, a cântat la Casa Albă şi interpretează unele dintre cele mai grele piese clasice la pian. Este vorba despre Emily Bear, o fetiţă de şapte ani. Talentul ei a determinat specialiştii din lumea muzicală s-o numească „micul Mozart“.
Emily cântă la pian de trei ani. Muzică clasică, jazz şi chiar boogie. Nici unul dintre aceste genuri muzicale nu are secrete pentru mica pianistă.
Ea este cea mai tânără persoană care a urcat pe scena Festivalului Ravinia, unde a cântat la pian timp de 40 de minute. La numai cinci ani, fetiţa a interpretat o serie de piese clasice, de jazz şi chiar câteva dintre propriile compoziţii.
Poate cea mai mare realizare a fetiţei este invitaţia pe care a primit-o de la preşedintele SUA. În luna martie 2008, ea a fost invitată să cânte la Casa Albă.

Enrique Iglesias va fi tătic

Starul spaniol Enrique Iglesias pare să traverseze cea mai fericită perioadă din viaţa sa. După ce a câştigat şapte premii Billboard în acest an, Enrique are parte de reuşite şi pe plan personal. Frumoasa sa iubită Anna Kournikova îi va dărui un moştenitor. După cum informează Tgcom, citând presa de peste Ocean, jucătoarea rusă de tenis a lipsit de la Triatlonul din Malibu din cauza greţurilor prenatale. Din câte se pare, Iglesias Jr. va veni pe lume, cel mai probabil, în luna aprilie a anului viitor.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS