10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţurcă, omul care aduce liniştea la Ştiinţa

Piţurcă, omul care aduce liniştea la Ştiinţa

„Bomba“ venirii fostului selecţioner la Universitatea a fost primită cu bucurie de fani şi ajută jucătorii să pregătească în linişte meciul cu Pandurii.

„Urmează o săptămână grea pentru noi, în care toţi vor sări să ne atace. Vreau să am linişte la echipă. Nu-mi permit să fac scandal“, spunea Mititelu, imediat după eşecul de la Mediaş, anticipând o reacţie ostilă din partea ultraşilor şi un val de critici din partea presei. Ştirea că Victor Piţurcă va fi antrenorul Ştiinţei a deturnat însă atenţia presei de la meciul cu Gaz Metan şi le-a dat fanilor alt subiect de chibiţat.
Majoritatea suporterilor consideră că Universitatea are nevoie de un antrenor cu experienţă dacă vrea performanţă, iar numele Piţurcă sună bine în urechile fanilor. Presa sportivă a dat unele detalii privind numirea lui Piţi la Universitatea. S-a vorbit fie de un contract de 150.000 de euro pe sezon, fie de 300.000 de euro, bani la care s-ar adăuga bonusuri de obiectiv, procente din drepturile federative asupra jucătorilor şi chiar acţiuni la club pentru fostul selecţioner. Desigur, o parte dintre acestea par SF-uri, în condiţiile în care Mititelu a precizat de nenumărate ori că Universitatea va fi lăsată moştenire copiilor săi.

Declaraţii cu tâlc,
marca Dragomir

Curios este că Mititelu şi ceilalţi conducători ai clubului nu au ripostat imediat, aşa cum au făcut atunci când tot presa sportivă a încercat să „destabilizeze“. „Nu pot să comentez nimic în legătură cu acest subiect. Pentru noi în acest moment cel mai important e meciul cu Pandurii“, a reacţionat Mititelu, adâncind suspansul, lăsându-i pe suporteri să mediteze în linişte la subiect. Linişte de care a profitat echipa, aceasta pregătind nederanjată meciul cu Pandurii.
Ieri, Adrian Mititelu a recunoscut la sport.ro că poartă negocieri cu fostul selecţioner: „Piţurcă e un craiovean original, banii sunt pe locul doi pentru el. E cea mai bună variantă pentru banca Universităţii“. Imediat s-a sesizat Gigi Becali, care a subliniat: „Mi-e frică dacă Piţi se duce acolo, pentru că oltenii au jucători buni, pe care el ştie să-i pună în valoare“.
Aflat la Budapesta cu echipa naţională, Mitică Dragomir se lăuda ieri că a năşit acest mariaj în devenire. „Eu l-am convins pe Piţurcă să se ducă la Craiova“, susţine Dragomir, însă acesta nu a uitat să spună şi ce este mai important, completând: „Dar să vedem dacă vrea“. Piţurcă evită să vorbească, însă surse din anturajul echipei Universitatea susţin că fostul selecţioner va ajunge la sfârşitul acestei săptămâni la Craiova, pentru noi discuţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

47 COMENTARII