5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, învins în Supercupa Italiei

Chivu, învins în Supercupa Italiei

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu pe teren tot meciul, nu a reuşit să păstreze trofeul Supercupa Italiei, fiind învinsă, sâmbătă, la Beijing, cu scorul de 2-1 (0-0), de formaţia Lazio Roma, la care Ştefan Radu a fost rezervă. Pentru câştigătoarea Cupei Italiei au marcat mijlocaşul brazilian Matuzalem (63) şi atacantul Tomasso Rocchi (66), în timp ce pentru gruparea milaneză a punctat internaţionalul camerunez Samuel Eto’o (78), aflat la prima sa reuşită într-un meci oficial după transferul de la FC Barcelona.
La Inter, căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, a fost integralist în centrul apărării şi a primit un cartonaş galben în minutul 88. Să remarcăm că, la cel de-al doilea gol al lui Lazio, căpitanul naţionalei tricolore l-a scăpat din marcaj pe Rocchi, care l-a lobat apoi pe portarul brazilian Julio Cesar.
Graţie acestui succes, echipa romană a câştigat Supercupa Italiei pentru a treia oară în istorie, primele două torfee fiind obţinute în 1998 şi 2000.
La finalul partidei de la Beijing, tehnicianul portughez al campioanei Italiei, Jose Mourinho, a spus că este mulţumit de jocul echipei sale, care ar fi trebuit să câştige trofeul dacă nu era privată de şansă.
„Lazio a rămas cu bucuria victoriei, iar noi cu liniştea că avem o echipă cu un potenţial uriaş. Sunt foarte mulţumit de maniera în care s-au exprimat elevii mei. Am atacat în permanenţă, am avut 12 sau 14 ocazii mari de a marca, iar rezultatul este injust. Adversarul s-a apărat în majoritatea timpului şi a avut noroc la prima reuşită. Ambele părţi au dat totul în teren, şi, repet, sunt mulţumit că am o echipă de viitor“, a opinat antrenorul lusitan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS