5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Prunea, demis

Florin Prunea, demis

Florin Prunea, directorul de relaţii internaţionale al FRF, a fost eliberat  vineri din funcţie de Comitetul de Urgenţă, după ce fostul internaţional a fost trimis în judecată în cazul de corupţie din arbitraj.
„Azi s-a întrunit Comitetul de Urgenţă al FRF şi am decis să îl eliberăm din funcţie pe Florin Prunea. Mai mult nu pot să vă spun şi ar fi mai bine să vorbiţi cu cei de la Federaţia Română de Fotbal“, a spus Dragomir, citat de NewsIn.
Florin Prunea a fost anchetat în cazul de corupţie din arbitrajul românesc, iar Comitetul Executiv al FRF a hotărât că fostul internaţional va fi demis în momentul în care va fi trimis în judecată.
DNA Argeş a decis să îl trimită în instanţă pe Prunea, iar membrii Comitetului de Urgenţă au hotărât să pună în aplicare decizia luată în CEx al FRF.
Vineri după-amiază, Prunea susţinea că nu a fost anunţat de demiterea sa şi aştepta o poziţie oficială.
„Până acum nu am fost anunţat că am fost dat afară. Aştept o decizie oficială pentru a comenta pe această temă. Dar eu nu voiam să plec pentru că nu mă consider vinovat cu nimic. E prima dată când aud aşa ceva. Eu urmez calea legală în toate problemele. Acum nu mă interesează nici măcar imaginea mea, ci doar ca familia mea să fie sănătoasă“, a spus Prunea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU